Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

arkadaşlar mrktup bölümünde size verilen 3 şıkkın önüne yüklemi koyup fiilide  yükleme göre çektinizmi tamam giriş ve sonuç bölümünüde yaptıysanız tamam mesela  resmi bi yere yazdıysanız sehr geerte damen und herren sonunada  umarım geçersinizantworten sie mir bitte schnell bunlar bile puan yani

karakartalali

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 12, 2008, 03:36:27 ÖS
arkadaşlar mrktup bölümünde size verilen 3 şıkkın önüne yüklemi koyup fiilide  yükleme göre çektinizmi tamam giriş ve sonuç bölümünüde yaptıysanız tamam mesela  resmi bi yere yazdıysanız sehr geerte damen und herren sonunada  umarım geçersinizantworten sie mir bitte schnell bunlar bile puan yani
arkdaşım mektupta sie gaben falan vardı ama üç şıkkın içerisinde değil. yıkarıda konuyu açıklayan bölümde bende sie haben olanları ich habe 'ye çevirdim. ama dediğim gibi üç şıkkın dışındaydı benim yaptığım. hatta ilk şıkta danken yazıyordu bende teşekkür ettim. mektubu bir arkadaşa yazıyorduk. ' hallo meine liebe freundin stefanie' yazdım. sonunuda viele grüsse ile bitirdim.

halecim

inşAllah geçersin ali umudunu yitirme..

karakartalali

Dilhas

ali sende ha yapmisin iste korkma bukadar, arkadasin dedigi gibi okadar yazman bile puan var yani, tam hatirla bi neydi sorular ben yardimci olim........

yakamozlu_gece

Sınava giren arkadaşlara Allahtan hayırlı sonuçlar nasip etmesini diliyorum...Ve ardakadaşlar şu mektup konusuna açıklık getirmenizi bekliyoruz ali kardeşim sana ben mektup konuları yollamışdım bu bahsettiğin konunun aynısı orda olması lazım eve gidince onu inceleyeceğim bakalım tekrar başarılar diliyorum arkdaşlar...

karakartalali

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 12, 2008, 04:14:43 ÖS
ali sende ha yapmisin iste korkma bukadar, arkadasin dedigi gibi okadar yazman bile puan var yani, tam hatirla bi neydi sorular ben yardimci olim........
teşekkür ederim.

karakartalali

arkadaşlar sizi yanıltmak istemem.Bu arada yakamozlu_gece arkadaşımın bana göndermiş olduğu mektup konularında dahi bana sınavda çıkan mektup konusu yoktur.

rose_iz

yaa ne diosun ali yaa üzüldüm bak şimdi:S demek artık değişiklik yapmaya başladılar :s  ne diim arkadaşım inşAllah geçersin. umudunu yitirme

karakartalali

benimle birlikte sınava giren arkadaşlar lütfen diğer arkadaşlar için mektup konusunu yazınız.

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Haziran 12, 2008, 05:35:37 ÖS
yaa ne diosun ali yaa üzüldüm bak şimdi:S demek artık değişiklik yapmaya başladılar :s  ne diim arkadaşım inşAllah geçersin. umudunu yitirme
inş arkadaşım işte diyorumya kendimi 18 mektuba verdim. hepsine ezberledim ve çalıştım.eğer sınavda çıksaydı biri elimden kurtulamazdı. bu nasıl iş anlamadım ki?:D

rose_iz

Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 12, 2008, 05:37:08 ÖS
inş arkadaşım işte diyorumya kendimi 18 mektuba verdim. hepsine ezberledim ve çalıştım.eğer sınavda çıksaydı biri elimden kurtulamazdı. bu nasıl iş anlamadım ki?:D
ne diyebilirimki arkadaşım inşAllah geçersin.

rose_iz

özlemmm yakamızlu gece sizlerin sınavı nasıl geçti arkadaşlar ???

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Haziran 12, 2008, 05:42:09 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 12, 2008, 05:37:08 ÖS
ne diyebilirimki arkadaşım inşAllah geçersin.
inş. saol

Dilhas

ali takma kafana bukadar baksana okadar yazmissin onlarda hepsi puan yapiyor

Dilhas

hatirla bi soruyu yani mektubu bakalim belki dogrudur yazdiklarin........

karakartalali

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 12, 2008, 05:51:56 ÖS
ali takma kafana bukadar baksana okadar yazmissin onlarda hepsi puan yapiyor
saolun düşündüğünüz için arkadaşım. ben hatırlamaya çalışıyorum işte.