Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray_efe_7

HEUTE arkadasım bende 27 haziranda sınava giriyorum Ankarada sabah 9 da hayırlısı olur insAllah. Bu arada sınava giren arkadaslar insAllah hayırlı haberler alırsınız bizide sevindirirsiniz KAZANDIM DEMENİZİ BEKLİYORUZ. ümidinizi yitirmeyin

koray_efe_7

ali arkadasım sana cıkan mektup konusu bumuydu =   Ihre freundin hat sie nach Hamburgeinladen schreiben sie ihr einen brief:                                                           

(LALEZAR)

arkadaşlar bu mektup konuları hep aynımı çıkıyor:S

yani sizlerden anladığım kadarıyla sitedeki mektup örneklerini ezberlememiz kafi gibi görünüyor.

yoksa değilmi?

halecim

bence ezber yapma.bana sitedeki mektuplaradan biri çıktı karakartalali arkadaşımızın dediğine göre ise burdaki mektuplardan hiçbiri çıkmamış mantığını öğrenmeni tavsiye edrim lalezar arkadaşım..zaten verilen metinde ne istediği yazıyor kursada gittiysen kolaylıkla yazacağına eminim...

karakartalali

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Haziran 12, 2008, 07:29:36 ÖS
ali arkadasım sana cıkan mektup konusu bumuydu =   Ihre freundin hat sie nach Hamburgeinladen schreiben sie ihr einen brief:                                                           
evt ona benziyor, fakat onların bizden istediği 3 şıkkıda verebilirseniz daha da yardımcı olabilirim.o zaman kesin karar veririm.

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Haziran 12, 2008, 11:11:59 ÖS
bence ezber yapma.bana sitedeki mektuplaradan biri çıktı karakartalali arkadaşımızın dediğine göre ise burdaki mektuplardan hiçbiri çıkmamış mantığını öğrenmeni tavsiye edrim lalezar arkadaşım..zaten verilen metinde ne istediği yazıyor kursada gittiysen kolaylıkla yazacağına eminim...
bencede mantığını öğrenmeniz yeterli.açıkcası bana o 18 mektuptan biri çıkmayınca doğal olarak şaşırdım.

özlem_özlem

selam arkadaslar anca yazabıldım mektup cok frklı cıktı calısıp ezberledıklerımzden gelmedı demı skı; arkadasınız hamburgta bı davet verıyo ama sızın sınavınız var gelemıyosunuz tesekkur edın termını ıptal edın yanı gelemeyecegınız soyleyın ve yenı bı termın konu buydu kısa kısa yazmıslar bende yaptım bıseyle konusma bolumunden tam puan gelebılır buyuk ıhtımal yınede kısmet lesen guzel gectı horen yıne oyle form zorladı bıraz konusmada da fısch garten 1 euro und apfel cıktı tak tak sordum cevapladım yanımdakıler kaldı boyle :-/ bakalım hayırlısı yınede umutlanmak ıstemıyorum ama ıyı gectı hayırlısı kısmet dıyorum ve gırıcek arkadaslara basarılar dılıyorum ha burada konusma bolumunde bana evlı mısın dedı esımın adını sordu kodlattı und yasını sordu eşim dıyo kı bana telde konusurken ne sordular konusma bolumunde dıyo bende dedım kı hııc hep senden konustuk:) dedım aaaa buarada alıyle tanıstık :)

SEVGI-40

INSALLAH KAZANMISSINDIR HADI HAYIRLISI

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 12, 2008, 11:18:41 ÖS
Alıntı yapılan: halecim - Haziran 12, 2008, 11:11:59 ÖS
bencede mantığını öğrenmeniz yeterli.açıkcası bana o 18 mektuptan biri çıkmayınca doğal olarak şaşırdım.

teşekkür ederim arkadaşlar dediğinizi yapmaya çalışacağım inş.

sanırım şu durumda yapılması gereken en doğru yöntem bu. ::)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 12, 2008, 11:54:12 ÖS
selam arkadaslar anca yazabıldım mektup cok frklı cıktı calısıp ezberledıklerımzden gelmedı demı skı; arkadasınız hamburgta bı davet verıyo ama sızın sınavınız var gelemıyosunuz tesekkur edın termını ıptal edın yanı gelemeyecegınız soyleyın ve yenı bı termın konu buydu kısa kısa yazmıslar bende yaptım bıseyle konusma bolumunden tam puan gelebılır buyuk ıhtımal yınede kısmet lesen guzel gectı horen yıne oyle form zorladı bıraz konusmada da fısch garten 1 euro und apfel cıktı tak tak sordum cevapladım yanımdakıler kaldı boyle :-/ bakalım hayırlısı yınede umutlanmak ıstemıyorum ama ıyı gectı hayırlısı kısmet dıyorum ve gırıcek arkadaslara basarılar dılıyorum ha burada konusma bolumunde bana evlı mısın dedı esımın adını sordu kodlattı und yasını sordu eşim dıyo kı bana telde konusurken ne sordular konusma bolumunde dıyo bende dedım kı hııc hep senden konustuk:) dedım aaaa buarada alıyle tanıstık :)

özlem arkadaşım sınavının iyi geçmesine çok sevindim..

inş kazanacaksın,öyle umuyorum..

bu arada mektup konun sitede daha önce geçen konulardan..

keşke ali kardeşede daha önceki konulardan çıksaydı:(

hakkımızda hayırlısı arkadaşlar..

rabbim yardımcımız olsun inş.

halecim

hadi bakalım inşAllah kazanırsın..

kesmeşeker

arkadaşlar mektuba bukadar takılmayın ya hören de zor biraz, çok iyi dinlemeniz lazım.. ben mektupta batmıştım resmen ;D son 5 dakikada birşeyler karaladım :-\ diğer bölümlerdeki başarınız iyiyse geçersiniz merak etmeyin ;)

dinar

arkadaşlar msj geldi sınav sonucum yolanmış inşalh ii haber gelir ama ben ümitli değilim pek

3,14

Alıntı yapılan: dinar - Haziran 13, 2008, 05:35:43 ÖS
arkadaşlar msj geldi sınav sonucum yolanmış inşalh ii haber gelir ama ben ümitli değilim pek

Öyle deme ama, belki sonuc iyidir! Sonuc gelmeden üzülme... Sen kendini sadece en kötüsüne hazirla, sonuc kötü olursa fazla üzülmezsin, ama kesin gözüyle bakip da kazanamazsan o daha kötü olur... InsAllah kazanmissindir! :) :)

karakartalali

Alıntı yapılan: dinar - Haziran 13, 2008, 05:35:43 ÖS
bencede arkadaşım kendini sen her ihtimale karşı hazırla.

smc-403

ali senin sölediğine kadar  maktuptan iyi puan alırsın  grammer hatası fazla yoksa başlangıç sonuç isim soyisim yazman bile çok puan sıkma canını

karakartalali

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 13, 2008, 06:34:36 ÖS
ali senin sölediğine kadar  maktuptan iyi puan alırsın  grammer hatası fazla yoksa başlangıç sonuç isim soyisim yazman bile çok puan sıkma canını
teşekkür ederim arkadaşım umarım dediğinin gibi olur.