Milli Takımımızın Forması

Başlatan kesmeşeker, Haziran 12, 2008, 10:48:30 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milli tak

g
3 (37.5%)
idare eder
1 (12.5%)
k
7 (87.5%)
hi
1 (12.5%)

Toplam Oy Verenler: 8

kesmeşeker

arkadaşlar sizce milli takımımızın yeni formaları nasıl?

jentzsch

Bence forma cok güzel.Yalniz tabiiki milli takimimiza bugüne kadar bayragimizinda renkleri olan kirmizi-beyaz formayla alistik.Sanki kirmizi-beyaz olsa eskisi gibi daha iyi olabilirdi.

Bu arada formadaki turkuaz rengide öylesine bir renk olsun diye secilmemis bence.

Turkuaz ya da Türk mavisi, camgöbeği renginin hafifçe mavi tonudur. Renk turkuaz taşının rengi sebebiyle bu ismi almıştır. Türk'ün Fransızca'daki karşılığı olan Turquoisedan gelir.  alinti.

Ben kararsiz kaldim acikcasi..

Benim tahminim bu sampiyonadan sonra zaten eski renklere geri dönülecektir.

Türkiye sevgisi renklerde,sekillerde degil;kalplerde gönüllerde bir olsun.. ;)

Yinede kirmizi-beyaz daha iyi. ;D

(Bir türlü karar veremedim.5 dk.da 5 kere fikir degistirdim.Bu arada ankette güzel olmus sikkini isaretledim.Pisman mi oldum ne?  ;D )

kesmeşeker

son pişmanlık fayda etmez ;D forma tabiki güzel ama kırmızı beyaz olmalıydı bence :-\ dün gece işten gelince maç özetine bakarken kaç defa isviçre takımını türk takımı sandım :-[ ;D kırmızı bize yakışıyor..

kirsehir7

güzel olmus.amakirmizi beyaz olsa daha iyiydi.cünkü bayragimizin renkleri daha güzel olurdu.turkuazda güzel severim bu rengi.turkuaz rengide türkiyeden alinmis bi renk yinede yabanci degil.ama bayragimizin renkleri daha iyi.insAllah turkuaz da ugur getuitirde türkiyeye sampiyon biz oluruz

emosh

bencede kırmızı beyaz olmalıydı idare eder forma ama ne olursa olsun isviçre başka renk giyseydi ya bu konularda bencilim sanırım ama ben Türkiyeme kırmızı beyazı herşeyden çok yakıştırıyorum

esma 41

Bende kırmızı - beyaz rengimiz olmalıydı  diyenlerdenim .

RIBERY

evet bencede kırmızı beyaz olmalıydı çunku bızı temsıl edıyor TÜRKIYE bayragımız :)

3,14

Bu formalarimiz da cok hos bence, kirmizi-beyaz da iyi olurdu, ama bu da güzel olmus. :)