Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özlem_özlem

arkadaslaaaaaaar kazandım ya kazandım yaaaaa ınanamıyorum arkadaslar actım muzıgı son seeees kop kop hepınızı sevıyorum arkadaslaar cok sagolun destegınız ıcın hersey ıcın cok sagolun ıyıkı varsınız arkadaslar ve ıyıkı varsın almancaaaaaaaax

rose_iz

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 14, 2008, 11:59:35 ÖÖ
arkadaslaaaaaaar kazandım ya kazandım yaaaaa ınanamıyorum arkadaslar actım muzıgı son seeeen kop kop hepınızı sevıyorum arkadaslaar cok sagolun destegınız ıcın hersey ıcın cok sagolun ıyıkı varsınız arkadaslar ve ıyıkı varsın almancaaaaaaaax

rose_iz

Alıntı yapılan: rose_iz - Haziran 14, 2008, 12:02:59 ÖS
arkadaslaaaaaaar kazandım ya kazandım yaaaaa ınanamıyorum arkadaslar actım muzıgı son seeeen kop kop hepınızı sevıyorum arkadaslaar cok sagolun destegınız ıcın hersey ıcın cok sagolun ıyıkı varsınız arkadaslar ve ıyıkı varsın almancaaaaaaaax
çok sewindim canım senn adına darısı diğer arkadaşlara inşAllah

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 14, 2008, 10:47:37 ÖÖ
Alıntı yapılan: halecim - Haziran 14, 2008, 10:46:11 ÖÖ
hayırlı olsun rose darısı ali özlem ve tüm arkadaşlara inşAllah...

rose ortalığı karıştırdın :D rose sınava mayısta girdi arkadaşlar o yüzden o geçti dedim ben o öğreneli 10 günü geçti :D
arkadaşlar ben sınavı kazandım 23 mayısta girdim çok şükür kazandım. sadece herkez bana mesaj gelidi kargom çıkmış deyince ben bizi hiç aramamışlardı dedim.  kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma oldu sanırım. ben vize yollarındayım şimdi vize mi bekliyorum onun için dua edelim arkadaşlar vizelerimizde gelir inşAllah tez vakitte

rose_iz

kaç puan almışsın özlemm.

dinar

özlem çok sevindim kazanmana bana daha sonuç gelemdi inşlah bizde seviniriz ve böyle güzel haber alırız kaç puan aldın

karakartalali

arkadaslaaaaaaar kazandım ya kazandım yaaaaa ınanamıyorum arkadaslar actım muzıgı son seeees kop kop hepınızı sevıyorum arkadaslaar cok sagolun destegınız ıcın hersey ıcın cok sagolun ıyıkı varsınız arkadaslar ve ıyıkı varsın almancaaaaaaaax
arkadaşım senin adına çok sevindim.:) :) :)

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Haziran 14, 2008, 10:46:11 ÖÖ
hayırlı olsun rose darısı ali özlem ve tüm arkadaşlara inşAllah...
teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur.

(LALEZAR)

[/quote/]

mutluluğuna bizide ortak ettiğin iç.in tşk ederim..inan en az sen kadar sevindim darısı diğer arkadaşların başına inş..

burcukafadar

Alıntı yapılan: monarch - Haziran 13, 2008, 11:41:45 ÖS
slm arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda fazla kafanıza takmayın bu sınav işini bende girdigimde hiç ama hiç ümidim yoktu ama sınav sonucu geldiğinde gördümki korkulacak gibi deilmiş 71 almışım... bide kulagıma bi söylenti geldi dogruluk payını nekadardır bilemiyorum sınavdan kaç kişinin geçip kaç kişinin kalıcana alman hükümeti karar veriyomuş yani atıyorum 1 hafatada sınava kaç kişi girdi 200 kişi ama sınavdan geçicek insan sayısını alman hükümeti 150 kişi olarak belirlemiş... artık şans kime vurursa ama deminde sölediğim gibi sadece kulağıma böle bi söylenti geldi dogruluk payı nekadardır bilemiyorum
bence çok saçma bir söylentiden ibaret bu.  öyle birşey olsa sınava çok iyi hazırlanıp, sınavı iyi geçen ve geçeceğinden emin olupta kalanlar isyan ederdi herhalde.

burcukafadar

tebrik ederim özlemcim, çok sevindim ;)

burcukafadar

Alıntı yapılan: karakartalali - Haziran 14, 2008, 12:46:23 ÖS
arkadaşım senin adına çok sevindim.:) :) :)
karakartallı, inşAllah seninde iyi haberlerini alırız :)

f_tuba26

[burcu tebrikler canım duydugun gibi söylenti olamaz bence adaletsizlik yapmazlar basarıların devamın dilerim

smc-403

özlem tebrik ederim diğr arkadaşlarda kazanır inşAllah

halecim

hayırlı olsun özlemcim çok sevindim darısı ali ya umarım

karakartalali

arkdaşlar sınavı kazandım:) umarım dinar arkadaşımızda kazanır.60 puanla kazanmışım. siz sevğili arkadaşlarımı ve almancax forumu çok seviyorum.iyi ki varsınız. benim bu sınavı kazanmamda bana yardımcı olan arkadaşlarıma ve almancax ekibine buradan sayğılarımı iletiyorum.

gece

Tebriklerrrr cokkkk sevindim yaaa Özlemcim insAllah vizende bir an önce cikar :D