Alman Konsolosluğuna Başvuranlar

Başlatan sertanla, Mayıs 29, 2008, 05:49:09 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suzi57

arkadaşlar bende 18 nisanda başvurdum .......kağıtlarım 4 hafta sonra almayaya ulaştı eşimden ev ve iş kağıtlarını istemişler ve eşim alman vatandaşı ve hala bir ses yok vizeden anlamadım keyiflerine göre hareket ediyolar galiba

nisa27

bende 17 nisanda basvuru yaptım.vizeden hala ses yok.kagıtların ulasıp ulasmadıgı konusunda da bılgım yok.isimiz cok zor

smc-403

kağıtları almanyaya ulaşan arkadaşlar nerden öğreniyorlar ups le alakası yok dimi ?

neslihan58

eşine polisten mektup geliyo upsyle alakası yok upsden ancak ankaran sana ulaşacağı zaman haberdar olursun

smc-403

neslihan58

caouse

16 nisanda vizeye basvurdum 3 haftada evraklarım Almanyaya ulasmıs ve 16 mayısta ordan kabul edilip internet yoluyla aynı gün ankara konsolosluguna yabancılar polisi yolladı ve aynı süre içinde orda oldugunu söylemişler.6 haziranda  Almanyada nikahım vardı ama vizem hala cıkmadı nikahı 2 hafta daha ertelettik.ertelettigimizi ankara konsolosluguna bildirmemiz gerekirmi ve vizem nezaman gelir bilgisi olan varmı cvp verirse sevinirim.

aret

18 nisanda basvurdum.. 28 mayıs'da esim gorusmeye cagırıldı.. 4 haziranda elimdeydi pasaportum.. darısı herkese.. egerki evraklarınız eksik degilse.. ve alamyada esinizbutun istenenleri hazırlamıssa. problem yok..

arzu_kılıc

kagırlaarım almanyaya bugün yetismis            ne olcak bundansonraaaaaa nezman gleir vizem

smc-403

Alıntı yapılan: arzu_kılıc - Haziran 13, 2008, 10:11:14 ÖS
kagırlaarım Almanyaya bugün yetismis            ne olcak bundansonraaaaaa nezman gleir vizem

ne zaman başvurmuştun arkadaşım

arzu_kılıc

28 mayısdabasvurmustum 13 haziranda kagıtlarım yetisti almmanyaya?
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 14, 2008, 01:33:04 ÖÖ
kagırlaarım Almanyaya bugün yetismis            ne olcak bundansonraaaaaa nezman gleir vizem

smc-403

Alıntı yapılan: arzu_kılıc - Haziran 15, 2008, 01:44:36 ÖS
28 mayısdabasvurmustum 13 haziranda kagıtlarım yetisti almmanyaya?
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 14, 2008, 01:33:04 ÖÖ

hayırlısı olur inşAllah bi sorun çıkmaz vizende bir an önce gelir

mero_20

arakdaslar ben almanyadan katiliyorum--
esim 26.05 basvuru yapti istanbuldan .18.06 yabancilar polisinden beni cagirdilar istenilen evraklar sunlardi
maas bodrolari
ev kontrati
pasaportunun fotokopisi
evlilik cuzdanin almancaya cevrilmisi ve bir kagida esimle nasil tanistigimi, nasil gorustugumu yazip gondermemi istediler ...
bukadar.. cok zor bir olay degil .. hic soru sormadilar cok kolay gecti.-.
polise sordum nekadar surer iye .. turkiyedeki konsoloslugun biraz karisik oldugunu biraz surebilecegini dediler hayirlisi artik.. :) Allah herkesin yardimcisi olsun

sertanla

25 mayısda basvurdum
kagıtlarımın almanyay yetismesi 16 haziran
esim bütün evrakalrı 25 hazirand ateslim etti
bekliorum..hiç bi sorun yok demisler..ne zaman gelir bilmiorum

Selamet

15 temmuzda esim ankaradan basvurdu 26 temmuz evraklari almanyaya ulasdi evraklar ulasmadan ben gerekli evraklari yabancilar polisine verdiydim 27 temmuz burdan onay ankaraya gitdi ve 30 temuz da esime 3 aylik vizesiyle beraber paßaportu ulasdi :)

abcd

mayıs ayı başında başvuru yapmıştım.mayıs sonu gibi oradan evraklarım verildi..olumlu olumsuz bir cevap almadım hala bekliyorumm

Burhan_66_tr

valla 17 temmuzdada ben basvuru yaptım hanımefendinin tatilden gelipte evraklara bakmasını bekliyorum almanyada. baska bir yyabancılar polisi bakmıyormus tatilleri bitsinde bende ögrenecem ne olup olmadıgını