Mp3 Formatında Almanca Dersleri

Başlatan MuhaяяeM, Kasım 03, 2006, 03:27:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

D_MATMAZEL

gerçekten yararlı bilgiler. tşk ederm...

türk_yıldızı

teşkkürler her şey iin.yeni başladım siteyi incelemeye ama.istediğim herşeyi bulabiliyorum

efe1981

kanideli58

slm ben sivastan kaan bu siteyi hazırlayan ve bu sitede bizlere yardımcı olan arakdaşlara çokk tşk ediyorum özellikle siteyi hazırlayanlar emeğinize sağlık çok güzel olmuş

nachtigall

Alıntı yapılan: manchmal - Mart 18, 2008, 12:03:36 ÖÖ
ich habe diese mp3 gelacht......... :) Sie sollten noch mehr Deutsch arbeiten oder ?:d

ich habe auch dir gelacht, weil du  "den mp3" schreiben sollten.
ich empfehle dir, dass du  nicht den Anfängerinnen lachst.

vsslm

pelin

çok teşekkürler elinize sağlık:)

nachtigall

edos

ellerinize saglik güzel bir calisma

esma 41

Emeginize saglik ... 

Türkiyede yasayan birisi olarak almanca telafuzunuz  cok güzel.

Ellerinize saglik diyecem ama agiziniza /dilinize  saglik diyorum.  :)

gece

Gercekten güzel özellikle ücüncü bölüm cok faydali olucak bende hemen aliyorum dosyayi :D
Allah razi olsun emegi gecenlere Tesekkürler :D

lostsnaaper

abi site gerçekten çok güzel birde bu anlatılanların videoları olsa süper olur valla ama genede çook thankss

pc_doctor

MÜKEMMEL OLMUş ELLERİNİZE SAĞLIK

Shanaz

turan60

İşte öğrenmenin Türkçesi :) Zahmetli olsa gerek hazırlamak fakat geniş kapsamlı olursa mp3 ile ders anlatımı, dışarda geçen vaktimizi bu şekilde değerlendirebiliriz diye düşünüyorum. Tamam tamam almancax.com' u ihmal etmicem :)

almancax.com' a teşekkürler (danke schön)

kususuzadam

Ekolu mekolu güzel bir çalışma tabi.Yaralı...Çok tuhaf sesler geliyor arkadan fon müziği ilginç arkadan biri fısıldıyor ama yaralı bir çalışma olmuş...

sonsoz

almanca_icin