Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 16, 2008, 09:51:45 ÖÖ
ESIMIN VIZESI CIKMISSSSSSSSSSSS ARKADASLAR  ;D OKADAR MUTLUYUMKI......DARISI HEPINIZIN BASINA....
hayırlısı olsunnn...
darısı bize olsun, inşAllahh....

Dilhas

Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 17, 2008, 01:21:45 ÖS
Alıntı yapılan: Dilhas - Haziran 16, 2008, 09:51:45 ÖÖ
ESIMIN VIZESI CIKMISSSSSSSSSSSS ARKADASLAR  ;D OKADAR MUTLUYUMKI......DARISI HEPINIZIN BASINA....
hayırlısı olsunnn...
darısı bize olsun, inşAllahh....
tsk.........amin amin insAllah sizinki de hemen cikar.......

umutzehra

kesmeşeker senin adına çok sevindim babacan ama unutma bizleri olurmu Allah yolunu açık etsin

kadriye_01

kesmeşeker hayırlı olsun inan kendim vize almış kadar sevindim uzun zamandır bekliyordun gözünaydın

smc-403

Alıntı yapılan: muzikisyen - Haziran 17, 2008, 10:20:31 ÖÖ
ben 4  hazıranda  başvurdum vizeye.14 hazıranda  eşime  yabancılar  polısınden  mektup  geldı(gereklı evraklar ıcın)bugun  eşım yabancılar polısıne  gıdecek evrakları  vermeye  ve  bılgı  almaya.bakalım  bı  aksılık  çıkmazsa  tahmınen  2-3 haftaya  bana olumlu  yada  olumsuz bı  sonuc  gelır.bekleyen  arkadaşlara  sabır dılıyorum.

ben 2 hazairanda başvurdum ve hala eşime mektup gelmedi

smc-403

Alıntı yapılan: dee - Haziran 17, 2008, 12:19:36 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 16, 2008, 10:30:56 ÖÖ
arkadaşlar bu sabah eşim yabancılar polisine gitti evraklar daha gelmedimi die sormak için ordaki memurda bilgisayara bakmış ve daha bize ulaşmadı ama merak etmeyin gelir gelmez size  mektup yollıcas demiş bu arada ben başvuralı bugün tam 2 hafta oldu bu evrakların Almanyaya gitmesi kaç gün sürüyor?

Yanlıs hatırlamıyorsam seninle aynı gün sınava girip aynı zaman zarfı icinde konsolosluga basvurmustuk. Benim de 2 hafta falan oldu ama daha esim cagrılmadı yabancılar subesi tarafından. Bu hafta umarım cagrılır. :)

inşAllah bu hafta çıkar bizden sonra başvuran bi arkadaşın eşini çağırmışlar umraım bizimkinide çağırırlar en kısa zamanda

f_tuba26

slmlar arkadaslar merak etmeyin bi sorun olmasa 3.haftaya gider evraklarınız benim bugünulasmıs tam 19.uncu gün bügün cok mutlu oldum umarım sizinde tez zamanda haberleriniz gelir

monarch

slm f_tuba26 çok sevindim adın... inşAllah hayırlısıyla biran önce sonuca ulaşır...bütün arkadaşların inşAllah... tek duam bu Allah'tan..

smc-403

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Haziran 18, 2008, 10:04:00 ÖS
slmlar arkadaslar merak etmeyin bi sorun olmasa 3.haftaya gider evraklarınız benim bugünulasmıs tam 19.uncu gün bügün cok mutlu oldum umarım sizinde tez zamanda haberleriniz gelir

senin bugün ulaştıysa bnmde yarın gider herhalde yarın tam 19 gün olacak valla bir anönce olsa çok ii olur beklemek zulüm gibi gelioo bu arada snn için hayırlısı olsun arkadaşım

kadriye_01

ahmet sen ayın ikisinde müraccat etmedinmi benimle aynı gün nasıl yarın 19 gün oluyor bence yarın 18. gün:D

smc-403

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Haziran 19, 2008, 12:30:51 ÖÖ
ahmet sen ayın ikisinde müraccat etmedinmi benimle aynı gün nasıl yarın 19 gün oluyor bence yarın 18. gün:D

ben ayın 2 sinide saydımda ondan :D

kadriye_01

smc-403

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Haziran 19, 2008, 01:00:44 ÖÖ
bende 2 sini saydım ama 18. gün yarın birdaha dene istersen ;D

hımm ewt doğru ben daha gece 12 yi geçmedik die düşünüorum meğerse saat 1 i geçmiş :D

cihangir

arkadaşlar okadar çok çok mutluyumki.vizem çıktı.şuan şoktayım
sabırsızlıkla bekleyenlere innşAllah  biran önce herkesin vizesi çıkar.

rose_iz

yaa bende ayın 4.de başvurdum benimkindende hala ses yok eşim bgn arıcak walla polisi inşAllah güzel haberler verir bana bakalım ne dicekler yazarım gelişmeleri:)