Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

süperin üstü yok ama malesef altı çoookkk

a_ysche

ben sınavları bitirrdim evime geldim,şimdilik ev kuşu gibiyim..balkona bile çıkasım gelmiyor ;D  ;D

özlemişim evimii yaa ::)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 20, 2008, 08:33:39 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 20, 2008, 08:31:41 ÖS
Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 20, 2008, 08:28:43 ÖS
gececim sen süper ol zatenn hatta daha bi üst seviye varsa öyle bile olabilirsinn ;D  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Süperin daha üstü yok galiba... :D :D ;D

süppeeeerrrrr yawww

;D  :o:D ;) ::) :P :-* :angel:  ;D :angel::D ;D ;) ;D

3,14

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 20, 2008, 08:35:49 ÖS

Hos geldin sen de emosh.. Nasilsin?? :)

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 20, 2008, 08:36:00 ÖS
ben sınavları bitirrdim evime geldim,şimdilik ev kuşu gibiyim..balkona bile çıkasım gelmiyor ;D  ;D

özlemişim evimii yaa ::)

;D ;D ;D Ben de evden nasil ciksam diye düsünüyorum....... :D :D

gece

Kesmeseker hosgeldin yawww nasilsin ;) emos ya sen nasilsin :D

a_ysche

yapma be emosh,sen bugünlerde süper değilsin biliyorum ama yakın bi zamanda daha iyi olacaksın inşAllah..

3,14

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 20, 2008, 08:38:13 ÖS

yapma be emosh,sen bugünlerde süper değilsin biliyorum ama yakın bi zamanda daha iyi olacaksın inşAllah..

Evet emosh... Yakindir güzel günler hehehehe :) :) :)

gece

iyimisin emosum neolduki  ??? :-\ insAllah hersey senin icinde güzel olur yaaa :D

a_ysche

Alıntı yapılan: gece - Haziran 20, 2008, 08:40:40 ÖS

iyimisin emosum neolduki  ??? :-\ insAllah hersey senin icinde güzel olur yaaa :D

aminnnn, hepimiz için de inşAllahhh :angel:

3,14

kirsehir7

slm millet bende geldim.maci bekliyorum bayraklari astim.büyük bi coskuyla bekliyoruz.yensekte sokaklara atsak kendimizi insAllah yeneriz.

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 20, 2008, 08:52:10 ÖS
slm millet bende geldim.maci bekliyorum bayraklari astim.büyük bi coskuyla bekliyoruz.yensekte sokaklara atsak kendimizi insAllah yeneriz.

Hos geldin kirsehir! Nasilsin? :)

kirsehir7

sitede bi haber aldim coooooooooooooooooooook mutlu oldum.ya burcucugum vizen cikmis.valla nasil sevindim anlatamam ya cook mutlu oldum.hayirli olsun canim.oleeeeeeeeey yaaaa.

gece

Hosgeldin kirsehirimmm bende kizlarla formalari giydim bayraklar zaten asli maci bekliyoruz cifte bayram yapicaz insAllah :D:D:D

nasilsin bakalim canim ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 20, 2008, 08:54:56 ÖS

Hos geldin kirsehir! Nasilsin? :)
cok iyim tr de maci alirsa cook süper olurum

suan burcunun vizesinin gelisine cok seviniyorum kalbim nasil atiyo sevincten.bi arkadas daha kazaniyom

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 20, 2008, 08:55:23 ÖS
sitede bi haber aldim coooooooooooooooooooook mutlu oldum.ya burcucugum vizen cikmis.valla nasil sevindim anlatamam ya cook mutlu oldum.hayirli olsun canim.oleeeeeeeeey yaaaa.

evet bende coookkkk sevindim yaa Kesmesekerden  sonra  Burcununda artik vizesi var :D:D:D

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 20, 2008, 08:55:23 ÖS

Ben de simdi ögrendim vizenin ciktigini.. Allah tamamina erdirir insAllah! :) Cok sevindim vizenin cikmasina.. Simdi bekliyorsundur heyecanla! :D :D :D