türkiye- hırvatistan

Başlatan smc-403, Haziran 21, 2008, 12:23:01 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

biz çılgın türkler yaptık yine yapacağımızı bu 3 oldu maç çevirdiğimiz artık gerisi şansa penaltılar ama yeneces bence nese penaltılar başlıo ben kaçar :D

smc-403

maç başında rüştü bi penaltı kurtarır diyordum ve öle oldu herkesi tebrik ediyorum ve yarı finaldeyis hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

smc-403

smc-403

kadriye_01

bende millilerimizi tbrk ediyorum en büyük türkiye NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

gece

oooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

alkis)  alkis)   alkis)   alkis)   alkis)   alkis)   alkis)

3,14

TÜRKIYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa iste buuuuuuuuuuuuuuuu!!!! :D

(LALEZAR)

Arkadaşlar Ahmet çakarın dediği gibi mistik güçler değil mevla yardım ediyor:)

rabbim ne büyük değilmi?Bosnada milyonlarca öldürdükleri müslüamnların kanı yerde kalmadı ve futbolcu abilerimizinde dediği gibi Allahın yardımı ve imanlı türk milletinin dualarıyla aldılar..

Elhamdülillah...yine sondakkada golu yedikten sonra onların sevinci benim Allahtan ümidimi ketirmedi..ve oyunda oynayan birkaç futboşlcuda öyle demiş henüz vakit var herşeyi bitmiş değil işte son gülen iyi güldü görüyorsunuz..

yaww bu mutluluğu sevinci anlatmakta kifayetsiz kalıyor cümlelerim..

Elhamdülilahh,Elhamdülilahh,Elhamdülilahh..

EyvAllah,evvelAllah,ahirAllah...

jentzsch

Sen kime atiyorsun ''son dakika'' golünü? ;D  O öyle atilmaz.Semih gösterdi nasil atilacagini..

Bu cok ama cok güzel bir duygu.Kollay anlatilamaz.Bütün oyuncular inanmisti.Bizim yapabilecegimiz tek sey dua etmek ve onlar gibi inanmakti.Hepsine helal olsun..

Dün gece Almanlarla birlikte eglendik.Onlarda konvoya katildi bizim gibi.Artik o macin sonucu ne olursa olsun biz Almanya'da yasayan Türkler icin gercekten cok hos bir olay bu.Tabiiki insAllah kazanan biz oluruz.Bunu cok istiyorum.

Bütün Avrupa'ya hatta dünyaya gücün,teknigin,taktigin degil azmin,hirsin ve en önemlisi inancin zaferini gösterdik.Su an futbol dünyasinda konusulan tek konu ''Su Cilgin Türkler ve mucizeleri''.

Cok mutlu ve gururluyum..

EN BÜYÜK TÜRKIYE!!!

jentzsch

Bu arada dünkü macta bence söyle bir sey vardi.''Her iste bir hayir vardir'' derler ya..Iste bu.

Bence son dakikalarda o golü yemeyip mac 0-0 bitseydi.Hirvatlar bize göre cok daha moralli olacaklardi ve belki o penaltilari kacirmayacaklardi.

Uzatmalarin son dakikasinda bir gol buluyorsun ve müthis bir sevinc yasiyorsun.Yani artik maci bitti ve turu gectin ve son dakikada degil son saniyede gelen bir gol.. ;D Ben onlarin o anki psikolojilerini tahmin edemiyorum.Yani o durumda nasil penalti atabilirsin.Daha vurmadan önceki suratlarini gördüm.Kendileri bile inanmiyorlardi golü yapabileceklerine ki öyle oldu zaten..

Yani kisacasi benim düsüncem yedigimiz gol bize turu getirdi.

Antrenörlerden Metin Tekin penaltilardan önce Rüstü'ye iyi sanslar diledi.Rüstü'nün cevabi: Hocam mac artik bitti.Siz rahat olun..  ;D

jentzsch

Heee bu arada.. ;D

Hirvatlarin teknik direktörü su artist Bilic Fatih Terim'e ''sus'' isareti yapti ya...

O sus isareti öyle yapilmaz.Semih,kardesim göster bakim nasil yapilir..?  ;D

Sagol Semih.Güzel gösterdin. ;D

(LALEZAR)

smc-403

hırvat maçında fatih terim bence yine hatalı hamlelerde bulundu kalpten gidecektim ben şahsen ben daha 70. dakkalardan sonra orta sahayı güçlendirse ne iyi olur diodum fatih hoca gitti mehmet topalı çıkardı bence yapılması gereken kazımın yerine gökdeniz yada ayhan tuncayın yerinede semih ilk başlardan bu değişikliği yapsaydı bu kadar zaman beklemezdik bence

(LALEZAR)

arkadaşım almanya ilede oynayacağız.bir çok sprorcu oynayacak durumda değil bir çoğuda cezalı.

inan Allah bize bu maçı almayıda nasip edecekse kimlerin oynadığı okadarda önemli değil:)
tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım.

sahaya çıkarabilecekleri en iyi kadroyu almanya maçında yerlerini alacaklardır umuyorum..