2008 Avrupa Futbol Sampiyonu kim olacak ?

Başlatan esma 41, Mayıs 30, 2008, 11:47:46 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2008 Avrupa Futbol Sampiyonu kim olacak ?

T
18 (56.3%)
Isvicre
0 (0%)
Portekiz
3 (9.4%)
Cek Cumhuriyeti
0 (0%)
Avusturya
0 (0%)
Hirvatistan
0 (0%)
Almanya
5 (15.6%)
Polonya
0 (0%)
Hollanda
2 (6.3%)
Italya
1 (3.1%)
Romanya
0 (0%)
Fransa
1 (3.1%)
Yunanistan
0 (0%)
Isvec
0 (0%)
Ispanya
2 (6.3%)
Rusya
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 28

jentzsch

Almanya-Türkiye macinin galibi sampiyon olur.

3,14

3,14

jentzsch

Belliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  >:(   ;D

Saka ya.Belli olmaz tabi ama icimden öyle geciyor.. ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:21:09 ÖS
Belliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  >:(   ;D

insAllah türkiye olurrr.

3,14

Eger Türkiye yenerse sampiyon olmasi zor.. Ama Almanya yenerse zaten sampiyon olur...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:25:20 ÖS

insAllah Türkiye olurrr.

InsAllah :)

jentzsch

Ya Türkiye Almanya'yi gecerse neden zor olsun.Almanya yeteri kadar zor zaten.Yani ben sana sunu söylim.Türkiye'nin su ana kadar yaptiklari kupayi almaktan cok daha zordu..Ben artik her türlü seyi düsünüyorum.Bu macta elenirsek sasirmam.Almanya'yi gecip kupayi alirsak da sasirmam.

3,14

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:31:29 ÖS
Ya Türkiye Almanya'yi gecerse neden zor olsun.Almanya yeteri kadar zor zaten.Yani ben sana sunu söylim.Türkiye'nin su ana kadar yaptiklari kupayi almaktan cok daha zordu..Ben artik her türlü seyi düsünüyorum.Bu macta elenirsek sasirmam.Almanya'yi gecip kupayi alirsak da sasirmam.

Ben yenersek sasiririm ve de cok sevinirim... :D :D :D

kirsehir7

ya am almanyanin macinda cogu oyuncumuz yok hemen hemen hepsi yok.insAllah kazaniriz.diger oyuncular nasil oynuyor bilen varmi.performanslari nasil.

jentzsch

Bizim taikimi eksikler falan etkilemez.Zaten bir oyun düzenimiz,taktigimiz bir seyimiz yok.Eger o oyuncular milli takima girdiyse yeteri kadar iyiler zaten.Türkiye'deki bütün takimlardan 23 oyuncu.Yani onlarda  en az digerleri kadar iyi.Zaten taktik maktik yok.Taktik cik sahaya son saniyeye kadar inan deli gibi oyna.. ;D Bunu hepsi yapabilir..

3,14

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:38:40 ÖS
Bizim taikimi eksikler falan etkilemez.Zaten bir oyun düzenimiz,taktigimiz bir seyimiz yok.Eger o oyuncular milli takima girdiyse yeteri kadar iyiler zaten.Türkiye'deki bütün takimlardan 23 oyuncu.Yani onlarda  en az digerleri kadar iyi.Zaten taktik maktik yok.Taktik cik sahaya son saniyeye kadar inan deli gibi oyna.. ;D Bunu hepsi yapabilir..

;D ;D ;D Sadece kendilerine inanmalari ve hep savasmalari yetecektir! :D

RIBERY

Wo ıst dıe esma 41 favorın olan hollanda gıbı sende kayıb oldun hollanda için üzuldum ayrıcada sevındım elenmesıne türkıyenın rakıbı olsaydı vay hallımıze sana geçmiş olsun hollanda için gönul ısterdıkı şampıyon türkıye olsunnnnnnnnn :)  ama ne yazıkı ispanya götürecek kupayı     >:(

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:38:40 ÖS

valla ben bu dedilerini cok bilmem amao macta bildimim tek sey Ilahi yardim dir vAllahi tekrar tekrar golleri izledim mactaki pozisyonlara baktim ve dedimki bu Allahin yardimi  kesinlikle inancli bizim cocuklar yaaa :D :D :D

bakalim Almanya maci ne olucak Allah büyük onlar simdi bizi küücük görüyor iste eksik cok sakat bol bunlarin isi kötü diye ama bilmedikleri bir sey var oda onlarda yok
Allahin izniyle dualarimiz hadi bakalim insAllah aliriz. :angel: :angel: :angel: :angel:

RIBERY

amın ınsAllah Allahın ıznıyle maçi kazanacagız gece almanalar çok buyuk konuşuyorlar Allahu teala bıze yardım etsın

gece

Alıntı yapılan: RIBERY - Haziran 24, 2008, 12:44:41 ÖÖ
amın ınsAllah Allahın ıznıyle maçi kazanacagız gece almanalar çok buyuk konuşuyorlar Allahu teala bıze yardım etsın

ben cok inaniyorum eger bizim icin türk milleti icin hayirli olucaksa Allah muhakka yardim edicek cok inandim buna gecen macta ve hakkatten oldu
Almanya macida öyle eger kazanmamiz hayili olucaksa  :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Allah yardimini esirgemiycek ve alicaz insAllah. :D :D

esma 41

Alıntı yapılan: RIBERY - Haziran 23, 2008, 11:55:11 ÖS
Wo ıst dıe esma 41 favorın olan hollanda gıbı sende kayıb oldun hollanda için üzuldum ayrıcada sevındım elenmesıne türkıyenın rakıbı olsaydı vay hallımıze sana geçmiş olsun hollanda için gönul ısterdıkı şampıyon türkıye olsunnnnnnnnn :)  ama ne yazıkı ispanya götürecek kupayı     >:(

Ich bin hier Ribery .  :)

Evet ya Hollanda gitti ... simdi sira Almanlarda.  ;D

Bakalim kupayi kim alacak .... ya Türkiye yada Türkiye .... ( ihnsAllah ) . :)