Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Haziran 29, 2008, 01:22:40 ÖÖ
ben varim ya kirsehirim yaninda degilim ama kalplerimiz bir
sagol kuzenim ama sende uzaklardasin yaww :'(

gel buraya gezek senle.

SEVGI-40

SEVGI-40

insAllah bidenem ama sen gelsen daha iyi olur

a_ysche

size iyi geceler arkadaşlar ve iyi muhabbetler..görüşmek üzere..hoşça kalınn ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 29, 2008, 01:30:12 ÖÖ
size iyi geceler arkadaşlar ve iyi muhabbetler..görüşmek üzere..hoşça kalınn ;)
sanada aysecigim.hadi datli rüyalarrr

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 29, 2008, 01:21:24 ÖÖesmacigim kitap okuyorum.cok seviyorumda kitap okumayi.disariya cikma konusuda benim hic arkadasim yok burda yalnizda cok gicik oluyo yaa cikmak disari.sap sap bakinip duruyorum.disariya cikmayi gezmeyi cok istiyorum ama iste kimse yok ondan cikmiyorum.

Ben canim sıkılınca hazirlanip cikiyorum disariya ister tek olsun ister yanimda bisikletim olsun :D carsiya gidiyorum, geziyorum, dolasiyorum, yorunca oturuyorum bir yerde dinleniyorum.. Bence sen de böyle yapmalisin, siz de yapmalisiniz arkadaslar.. :) Bir iki gün zevk almazsiniz belki ama sonradan alisirsiniz, kendi arkadasiniz olursunuz zamanla... ;) Arkadaslarimin isi varsa ben tek basima dolasiyorum, tamam salakca bir sey ama gercekten de kendimi evde oldugumdan daha iyi hissediyorum... Zaten bütün gün evde oluyoruz, bunalima girecegiz bu gidisle... Disariya cikip hava alin arada bir.. ;) ;)

smc-403

almanyada bisiklet sürmek in galiba bnm hanımın babasıda bacanakta işe falan heryere bisikletle gidiolar ama güsel bişi bence hem insanın kendine yetmesi kadar güsel bişi yok bence birine muhtaç kalmamak gibisi yok ;) bunu yapabilen herkesi tebrik ederim ;)

jentzsch

jentzsch

Ben hallo dedim ama acil cikmam gerekiyor.Sonra görüsürüz arkadaslar..

gece

Slm jentzsch nasilsin ya  buralarda baya  bir  sessizmis  :D

3,14

Hey millet! Herkes nerde?? ;D Maca mi bakiyor sunuz ? ;D ;D ;D  Gelin de biraz konusalim, macin kritigini yapalim yahu! ;D ;D

emosh

ben geldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

smc-403

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 30, 2008, 12:03:12 ÖÖ
ben geldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin :D bu arada bende geldimmmmmmm herkese hayırlı geceler almanya kaybetti iyi mi oldu acaba :S

emosh

1  0 diye biliyorm almanya yenildi sanırım

3,14

a_ysche