Büyüyünce Ne Olacaktınız??

Başlatan burcukafadar, Haziran 29, 2008, 02:25:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Hani her çocuğa sorulan tipik bir soru vardır; '' ee... büyüyünce ne olacaksın bakalımm??'' şeklinde....
Peki siz küçükken ne olmak isterdiniz?? ;)

kesmeşeker

ilk ben yazayım ;D
ben küçükken subay olmak isterdim, ama bando subayı tabi ;D davul yada trampet çalmayı çok istiyordum küçükken bayram gösterilerini seyretmeye gittiğimizde gözümü bando takımından alamazdım.. ama olmadı işte :-\ daha sonraları yani aklım başıma geldiği zamanlarda türkçe öğretmeni olmayı çok istiyordum hem de dokuz eylül üniversitesinden mezun olmuş bir türkçe öğretmeni olacaktım :) ama o da olmadı
:-\

burcukafadar

bende tiyatrocu olcaktım. o kadar benimsemiştim ki güzel sanatlarda okumayı, kendi kendime çalışmalar yapar, hatta sınavda sunacağım repliğim bile hazırdı. Müjdat Gezen Konservatuar Merk. gidecektim. ama olmadı :-\ nedenide, benimçok bilmiş akrabalarım, tiyatroda para yok, daha iyi para kazanacağın bir meslekte oku dediler ve aklımı-zı (ailemle) çeldiler >:( bende gittim işletme okudum sonrasında.....

smc-403

bende deniz subayı olmak istiyordum ama bnm ailem aklımı çelmedi aksine onlarda istiolardı ama maalesef olmadı belki 2. yaşantımda olurum :D deniz yolculuğu değişik değişik ülkeler bembeyaz kıyafetler çok hoş geliordu gözüme ....

jentzsch

Ben hep asker olmak istemistim.Yani subay..Gölcük'de büyüdügüm icin etrafimiz hep deniz subaylariyla doluydu.Ortaokul'dan sonra askeri lise sinavlari vardi.Yazili sinav olsun,mülakatlar olsun hepsine cok iyi hazirlandim.Soyadim yabanci ve babam Alman diye malesef bu istegimi gerceklestiremedim.O zamanlar benimle birlkte sinavlara hazirlanan arkadaslarimin cogu ya astsubay ya da subay oldular.

Ondan sonra dedim doktor olayim. ;D Biyoloji bölümünü kazandim.En azindan yakin bir bölüm ama biraktim.. ;D

Olsunn.. ;D 3. hedefim aci vatan Alamanya'da gurbetci olmakti.Bu hayalimi gerceklestirdim.Su an Alamanyadayim.. :D

4. hedefim (hala büyümedim de..o yuzden ne olacagim henüz kesinlesmedi. ;D)  Burda yarim biraktigim okulu bitirip Türkiye'ye dönmek ve vatana millete hayirli bir Biyolog olmak. ;D

gece

Ben hep Kuaför olmayi  isterdim süs falan ya ondan yani  basardim Kuaför oldum ama simdi meslegimi yapamiyorum yazikki olsun amacima ulastim ya :D

Birde  hep sarki söylerdik arkadaslarla bir gurup kurmayi cok istedik okul döneminde ama olmadi olsun Kuaför oldum ama :D :D :D

lengur

Hep Veteriner olmak isterdim ama kaderimde avukat olmak varmış.Gerçi şimdi de başka çeşit hayvanlarla uğraşıyorum. ;D

gece

Alıntı yapılan: lengur - Haziran 30, 2008, 12:00:10 ÖS
Hep Veteriner olmak isterdim ama kaderimde avukat olmak varmış.Gerçi şimdi de başka çeşit hayvanlarla uğraşıyorum. ;D
hahahahahaha  ;D ;D ;D

kirsehir7

bende kücükken hep  ögretmen olmak isterdim.ama simdi almanyadayim bakalim burda ne olacagim. ;D

jurnal

ben küçükkne hep doktor olmak isterdim :-\

burcukafadar

;D ;D

emosh

bana hala soruolar :D bende :D kadr kısmet diorrum :D

3,14

Benim hayalimdeki meslek ya avukatlik...  :o ::) Ama unutmak zorundayim, 2. tercihim de iktisat okumak... Iktisati becerdik de avukatlik kaldi....  ;D ;D

duygu_0354_duygu

bende hep küçükkken din kültürü öğretmeni olmak istemişimdir...
gerçi hiç alakam yokta :)
şimdi sosyete olduk çıktı vallaaa  ;D  ;D  ;D

ozan

ben ögretmen olmak istemistim..özellikle türkce ögretmenligi...türkce derslerini cok severdim...
nerden nereye geldik,,vay beeeeeeeeee..

Kasus

Lengur cok güldüm aksam aksam.  ;D Demek hayvanlarla ugrasiyorsun?

Bende hep mimar olmak istiyordum. Ama terzi gibi birsey oldum. Yani elbise mimari.
Ayrica baska seylerde yapiyorum. Neler olmadimki. ( anne, es, temizlikci, psikolog, asci, ögretmen .... Bitmek bilmez benim mesleklerim.
Meslek degilde hayalim su anda, ingilizcemi, fransizcami gelistirmek. Sonra arapca ögrenip hafiz olmak. Coook calismam gerek coook. ;D ;D ;D