bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: gece - Haziran 22, 2008, 04:56:44 ÖS
Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 22, 2008, 04:31:15 ÖS
Yorgunum ama birden müzisyen yönüm ortaya cikti :D flüt calmak istiyorum nedense.... ;D ;D

bizde dinleyelim yaa Onur ;)

Ya flüt notalarimin hicbiri yok yanimda :( Calamiyorum... :(

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 22, 2008, 05:12:10 ÖS
Yorgunum ama birden müzisyen yönüm ortaya cikti :D flüt calmak istiyorum nedense.... ;D ;D

keske elimden bir sey gelse yaw ama yokki bendede sen bir nette ara bulursun ...

(LALEZAR)

yawww neyimi vereyim onu üfle istersen:)))hem notada var bende:)))))

3,14

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 22, 2008, 05:14:51 ÖS

Ben neyden ses cikaramiyorum... ;D ;D Cok zor... :) Ama notalarin flüte uyar degil mi ??? Nasil verebilirsin??? :)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 22, 2008, 05:16:52 ÖS
Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 22, 2008, 05:14:51 ÖS

Ben neyden ses cikaramiyorum... ;D ;D Cok zor... :) Ama notalarin flüte uyar degil mi ??? Nasil verebilirsin??? :)

ben sana öğretirim olmadı üflerim akrdeşim:)

kardeşim uymazki her ensturmanın notası farklıdır..

sana ney notası ve deddiğim gibi kardeşimden nota bulup gönderirim.özelden adresini gönder hemen atayım inş:)

jentzsch

Gözlerim doluyor..

Ülkemi,ailemi,arkadaslarimi,ülkemin insanlarini özledim.Sevincimi,üzüntümü paylastigim insanlari özledim.Sahilde bos bos gezmeyi özledim.Bir banka oturup günesin batisini seyrederken bi sigara icmeyi özledim.Etrafimda benim gibi insanlari görmeyi özledim.Kendim gibi,bana benzeyen..Deniz kenarinda körfezin yosun kokusunda bir cay bahcesinde oturup vapurlari seyretmeyide cok özledim ve tabiki yaninda taptaze bir simit ve mis gibi cay..

1 ay kaldi insAllah..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 26, 2008, 02:44:25 ÖS
Gözlerim doluyor..

Ülkemi,ailemi,arkadaslarimi,ülkemin insanlarini özledim.Sevincimi,üzüntümü paylastigim insanlari özledim.Sahilde bos bos gezmeyi özledim.Bir banka oturup günesin batisini seyrederken bi sigara icmeyi özledim.Etrafimda benim gibi insanlari görmeyi özledim.Kendim gibi,bana benzeyen..Deniz kenarinda körfezin yosun kokusunda bir cay bahcesinde oturup vapurlari seyretmeyide cok özledim ve tabiki yaninda taptaze bir simit ve mis gibi cay..

1 ay kaldi insAllah..

Haklisin Jentzsch bunun adi  gurbet iste sen iyi sabrediyosun yine  ben cok düserim o özlemin icine Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Ne güzel gidiceksinde ben buralardayim simdiden üzüntüsü cöktü ama napalim saglik olsun .....

esma 41

Iyi hisediyorum, yanimda bir paket raffaello bir pakette Milka cikolatasi(findikli hemde )  var.  :)

Acilen kilo almam  gerekiyorda ..  ;D

kesmeşeker

sıcak bir çayın içine atılmış kesmeşeker gibiyim... eriyorum... çok sıcak...

emosh

gece

Bütün arkadaslarim Türkiyeye gitti yaaaaa ben kaldimmi burda biraz buruk gönlümm bu aralar napalim  diyotum olsun diyorum ama iste

duygusalim yani yine birazda sinir  :-\ :'( :embarassed:

jentzsch

Super!!  primaaa!!! wunderbar! herrlich!! köstlich!!!!  Gott sei Dank! Elhamdü lillah!    ;D

Alkischhh !!!   alkis)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 02, 2008, 12:14:12 ÖS
Super!!  primaaa!!! wunderbar! herrlich!! köstlich!!!!  Gott sei Dank! Elhamdü lillah!    ;D

Alkischhh !!!   alkis)

Simdi süper  hissediyorum kendimi müjdeyi aldimya ondan  :D :D :D :D

alkis) alkis) alkis) alkis) alkis) alkis) alkis)  alkis) TEBRIKLER  KARDESIM  alkis) alkis) alkis) alkis) alkis) alkis) alkis) alkis) :) :D ;D  :angel: :laugh: ;D ;) :) :angel: :laugh: ;D :) ;) :angel: :laugh: ;D ;) :) :angel: :laugh: :D ;) ;D :) :angel: :laugh: ;D :D ;) :) ;D ;D:angel:

_VeRa_

ayshe1986

kirsehir7

cok mutsuz,kalbimde büyük bir aci.
hayat neden bukadar acimasiz.nedeeeeeeeeeeeeeeeeeen  :'(  :'(  :'(  :'(

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 04, 2008, 11:23:25 ÖÖ
cok mutsuz,kalbimde büyük bir aci.
hayat neden bukadar acimasiz.nedeeeeeeeeeeeeeeeeeen  :'(  :'(  :'(  :'(

Kirsehirim ne oldu yaa aglama valla bende kötüyüm zaten  yada ugra  beraber  agliyalim yaa  :'( :'( :'( :'(