bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 04, 2008, 12:17:21 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 04, 2008, 11:23:25 ÖÖ
cok mutsuz,kalbimde büyük bir aci.
hayat neden bukadar acimasiz.nedeeeeeeeeeeeeeeeeeen  :'(  :'(  :'(  :'(

Kirsehirim ne oldu yaa aglama valla bende kötüyüm zaten  yada ugra  beraber  agliyalim yaa  :'( :'( :'( :'(

yaww etmeyin ,eylemeyin:(

bende oakdar karışığımki kendimi motive etmek için elimden gelen şakrabanlığı yaptım,ağlamakla birşeyiler çözülse hep birlikte bunu yapalımm:(

önce dua daha sonra sabır sabır sabır..inanın ve aqrdındaki mucizeyi birlikte görelim inş..

nuhal2

(LALEZAR)

idas

vala ben bugün harikayim!!!cünkü hafta sona erdiiiiiiiiiii!!!

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: idas - Temmuz 04, 2008, 09:00:35 ÖS
vala ben bugün harikayim!!!cünkü hafta sona erdiiiiiiiiiii!!!

ya tembellik yapamayı seviyoruz yada hafta sonu için güzel planlarınız var:)

hangisi acep?

ayshe1986

3,14

Kendimi süper hissediyorumm.. Hareketli, enerjik, deli dolu vs vs vs... :D :D :D :D :D :D

gece

Valla biraz yorgunum  ama süper hissediyorum  bugün kendimi bugün benim bir numarali cadimin dogum günü cok mutluyum daha dün gibi minnacik bebekti

bu gün  13 yasina giriyo  Allah herkese yasatsin bu duyguyu :D

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 05, 2008, 06:20:13 ÖÖ
Valla biraz yorgunum  ama süper hissediyorum  bugün kendimi bugün benim bir numarali cadimin dogum günü cok mutluyum daha dün gibi minnacik bebekti

mevla hayırlı ömürler versin inş..

ömrünü boşa geçirenlerden değilde ,dolu dolu kendine ,yakınlarına ,çevresine faydalı olabilenlerden hakkıyla kuulluk yapabilenlerden eylesin mevla ...

3,14

Dogum gününü kutlarim, Allah uzun ömürler versin insAllah.. :) :) :)   Iyi kutlamalar.. :D :D hehehee

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 05, 2008, 02:37:09 ÖS
Düttürü Leyla.. ;D

ya bu benim lafimdi düttürü leylaaa ben kullanirdimyaa nerden buldun duydun  jenzsch  ;D ;D ;D

gece

Arkadaslar  büyük cadim adina hepinize  cok cok cok cok cok  TESEKKÜREDERIM :D

Allah razi olsun yaaaa   :D :D :D :D :D :D :D :D

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Temmuz 05, 2008, 12:30:41 ÖS

mevla hayırlı ömürler versin inş..

ömrünü boşa geçirenlerden değilde ,dolu dolu kendine ,yakınlarına ,çevresine faydalı olabilenlerden hakkıyla kuulluk yapabilenlerden eylesin mevla ...

Aminnnnnn...

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 05, 2008, 03:40:54 ÖS
Düttürü Leyla.. ;D

ya bu benim lafimdi düttürü leylaaa ben kullanirdimyaa nerden buldun duydun  jenzsch  ;D ;D ;D
Bir anda aklim geldi.Yani düttürük bi laf yazayim dedim.Öyle düttürük hissediyorumda kendimi.. ;D

3,14

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 05, 2008, 03:46:12 ÖS
Düttürü Leyla.. ;D

Bir anda aklim geldi.Yani düttürük bi laf yazayim dedim.Öyle düttürük hissediyorumda kendimi.. ;D

Düttürü dünya degil miydi o ya??? ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 05, 2008, 03:46:12 ÖS
Düttürü Leyla.. ;D

hahahahahaha ben onu  bir kisi icin kullaniyordum  düttürü  Leyla diye  ;D ;D ;D ;D ;D