Evrakları Almanyaya Ulaşmış Olanlar....

Başlatan duygu_0354_duygu, Nisan 10, 2008, 10:14:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihduygu915

evet bende oraya yazdım metin kısmına barkod ama pasaportumu yazmadım hala tereddütdeyim acaba göndersemmi diye metin kısmına şöyle yazdım sence olmuşmu barkod numaram *   * 07nisanda konsolosluğunuza aile birleşimi için başvurdum ve 09nisanda eksik evrak olarak eşimin 2000 yılından itibaren giriş-çıkışını belirten evrak istenildi 22nisanda evrağı kargoya teslim ettim ancak hala bir haber alamadım vizem hakkındaki bilgileri öğrenebilmiyim bilgileriniz için teşekkürler.

werdermm

gayet güzel bir mail bence.bende bu şekilde yazmıştım.

fatihduygu915

tekrar teşekkrler.yardımların icin cok saol.

werdermm

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Mayıs 03, 2008, 12:55:14 ÖÖ
evet bende oraya yazdım metin kısmına barkod ama pasaportumu yazmadım hala tereddütdeyim acaba göndersemmi diye metin kısmına şöyle yazdım sence olmuşmu barkod numaram *   * 07nisanda konsolosluğunuza aile birleşimi için başvurdum ve 09nisanda eksik evrak olarak eşimin 2000 yılından itibaren giriş-çıkışını belirten evrak istenildi 22nisanda evrağı kargoya teslim ettim ancak hala bir haber alamadım vizem hakkındaki bilgileri öğrenebilmiyim bilgileriniz için teşekkürler.
pasaportu yazmasanda olur.senin o işlem numaranla bilgilerine zaten ulaşıyorlar.rahat ol yolla gitsin.bana gayet kibar bi cevap gelmişti.

werdermm

2000 yılından itibaren giriş-çıkışını belirten evrakı benden istemediler.sana çatmış desene.nasıl aldın peki bunu.bellimi olur belki bendende isterler.gerçi müracat edeli 15 gün oldu ama...

fatihduygu915

sorma arkadaşım ya başvurdum iki gün sonra gönderdiler kargoyla eksik evrak diye normalde eşimin oradan bana vekalet vermesi gerekiyordu ama eşim üc günlüğüne izne geldi onun pasaport fotokopisiyle birlikte bir dilekce yazdık ve benim pasaportumu cıkarttığım polis karakoluna müracaat ettik üc saat sonra verdiler hatta 1992 yılından itibaren cıkartmışlardı. gönderdik bir ses soluk cıkmadı. coğu arkadaşların eşleri vekalet vermiş pasaport ve kimliğinin fotokopisini yollamışlar havaalanı sınır polisinden cıkartmışlar ama benim eşim zaten izinliydi oda geldi hallettik kargoya teslim ederken sordum adama bir sorun olurmu diye yok hayır bu tamam güzel dedi ama bir sonra tekrar görüşcez dedi neden dedim söylemeden gitti dün o bir hafta dolmuştu resmen adam benle dalga gecti terbiyesiz ne haddine düşüpte öyle dediyse o nerden biliyorsa artık bilmiyorum.

werdermm

fatihduygu915

kargoyu teslim almaya gelen şahıs resmen dalga gecti sitede birkac arkadaşa sordum o nerden bilebilir dediler bencede onlara kapalı evrak veriliyor teslim ediyorlar bana birhafta sonra yine görüşücez dedi bir ses yok birde söylerken bir gülüyordu sinir oldum. merak ettim birhafta dolsun diye günlerdir stresten başka birşey yapmamışım onu anladım

werdermm

smc-403

dün eşimin yabacılar polisinde randevusu vardı istenen evraklarla birlikte gitti görüşmeye  sadece evlilik tarihimizi sormuşlar eşim yeni çalışmaya başladığından sözleşme götürdü 3 aylık maaş bordrosu yerine kira kontratındada soğuk kira yazıordu sadece nie öle die sormuş ne kadar gidio die sorup not almış üzerine başka birşey dememiş. eşim ne zaman  olur die soruncada  bilmiorum demiş ben not aldım Türkiyetye yollıcam onlar karar vercek demiş ama ne kadar sürer bilemem demiş sizde boşuna  konsoloslukları sıkıştırmayın zaten elimizden geleni yapıoruz demiş. kararı Türkiyedeki konsoloslukmu veriyor geriye kalan işlemler nasıl gerçekleşior bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...

serdardemir64

arkadaslar konsulosluga gırdım esım alman muracat ettım evrakları verdım almanca soru sordular cevap verdım hersey yolunda ama benım tel numaramı ıstedıler neden benden once gırenlerden ıstememısler telnumarası veren varmı acaba var sa yazsın tesekkurler :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

halecim

ii hadi gözün aydın darısı bize inşAllah almanca nasıl sorular sordular?

pars_007

tel istiyolar kardeşim o sorun degıl dıgerının memuru unutmuştur ben dun vizemi aldım inşAllah herkes eşine en kısa zamanda ulaşır benım 55 gun surdu elime gecmesi
halayy:)

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.