Almancayla yeni tanışanlar...

Başlatan (LALEZAR), Mayıs 22, 2008, 09:09:24 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

errhan

slm arkadaşlar almanca öğrenme konusunda ben de yeniyim benimde  birlikte çalışabileceğim arkadşlara ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum..

(LALEZAR)

sa değerli arkaadaşlar herkes kendine bir arkadaş seçsin ve onunla irtibata geçsin..

iki kşilik bu çalışmalar daha zevkli ve akıcı yürütülüyor emin olun..sonra oluşan guruplarla bilahare neler yapaibilirz istişare ederiz..vesselammm.

quäß

bende yeni başladım almanca öğrenmeye...bende yenilerdenim :)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: quäß - Temmuz 10, 2008, 01:36:01 ÖS
bende yeni başladım almanca öğrenmeye...bende yenilerdenim :)

hoşgeldiniz aramıza.:)

inş en kısa zmanda öğrenirsiniz..

(LALEZAR)

Değerli Arkadaşlar bizimle birlikte ortak ders çalışmak isteyenler isimlerini eklemeleri rica olunur..

1-(LALEZAR)
2-külkedisi
3-...

furry

Ben siteye yeni üye oldum, umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Almanca'ya yeni başladım, temel bilgileri biliyorum. Grameri de hızlı bir şekilde öğreniyorum, ama pratik yapmaya ihtiyacım var. Yani Almanca konuşabileceğimiz bir platform var mı burda?

evamerve

merhaba arkadaslar.. ben de yeniyim burada lise 3. sınıfa geçtim.. 2 sene sonra üniversite sınavına girecegim ve içinde bulundugum zor ailevi durumlardan dolayı üniversiteyi almanyada okumayı düşünüyorum. 2 sene içinde almanca yı ögrenmem gerekiyor.. bu sene okulda almanca gördük ama cok basit şeyler.. ingilizcem upper seviyesinde eğer ingilizce öğrenmek isteyen almancayı iyi bilen arkadaşlar varsa karşılıklı yardımlaşabiliriz..

tuelin81

merhaba arkadaslar bende yeni baslayanlardanim....

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: furry - Temmuz 12, 2008, 07:05:32 ÖÖ
Ben siteye yeni üye oldum, umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Almanca'ya yeni başladım, temel bilgileri biliyorum. Grameri de hızlı bir şekilde öğreniyorum, ama pratik yapmaya ihtiyacım var. Yani Almanca konuşabileceğimiz bir platform var mı burda?

bir platform yok kafak burada yeni başlayan arkadaşlar toplanıp birşeyler yapabiliriz diye ümid ediyorum..

geniş çaplı bir platform mutlaka vardır fakat bilgim yok diğer üyelerin cvplamasını belkleyeceğiz:)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: evamerve - Temmuz 12, 2008, 11:44:11 ÖS
merhaba arkadaslar.. ben de yeniyim burada lise 3. sınıfa geçtim.. 2 sene sonra üniversite sınavına girecegim ve içinde bulundugum zor ailevi durumlardan dolayı üniversiteyi Almanyada okumayı düşünüyorum. 2 sene içinde almanca yı ögrenmem gerekiyor.. bu sene okulda almanca gördük ama cok basit şeyler.. ingilizcem upper seviyesinde eğer ingilizce öğrenmek isteyen almancayı iyi bilen arkadaşlar varsa karşılıklı yardımlaşabiliriz..

umduğun gibi bir eş bulaiblmenz temennisiyle arkadaşım..

bizler henüz yolun başındayız isteğine başka bölümlerdede yankı bulabilirsin yada yeni konu açmanı önereceğim elimden başka birşey gelmez iyi şanslar;)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: tuelin81 - Temmuz 13, 2008, 02:49:44 ÖÖ
merhaba arkadaslar bende yeni baslayanlardanim....

merhabalarr..katılmak istiyorsanız 3..kişi olarak isminizi yazmanızı rica edeceğim..

furry

Merhaba, Lalezar. Ben katılmak istiyorum, benim ismimi yazabilirsin. Sitenin chat odası bölümü var fakat uzun süredir kimse girmemiş. Belki orda konuşabiliriz ya da msn üzerinden konuşabiliriz. Yeni de olsak zaten sitenin ders programı bölümü de var ordan da yararlanıp ilerletebiliriz bence, ne dersiniz?

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: furry - Temmuz 13, 2008, 09:01:21 ÖS
Merhaba, Lalezar. Ben katılmak istiyorum, benim ismimi yazabilirsin. Sitenin chat odası bölümü var fakat uzun süredir kimse girmemiş. Belki orda konuşabiliriz ya da msn üzerinden konuşabiliriz. Yeni de olsak zaten sitenin ders programı bölümü de var ordan da yararlanıp ilerletebiliriz bence, ne dersiniz?

ewt arkadaşım güzel düşünmüşsün bende buna yakın birşey düşünüyorum..

1-(LALEZAR)
2-külkedisi
3-Furry

schwartz

herkeze selam sole birsey yapabilirz almanca hakkinda gerek merak ettiniz konular olsun gerek bazi arastirmalar olsun gerekse merakinizi gidercek sorular olsun sorun burda elimden geldigince size yardim edeyim !

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: schwartz - Temmuz 14, 2008, 11:25:22 ÖS
herkeze selam sole birsey yapabilirz almanca hakkinda gerek merak ettiniz konular olsun gerek bazi arastirmalar olsun gerekse merakinizi gidercek sorular olsun sorun burda elimden geldigince size yardim edeyim !

çok çok tşk ederim arkadaşım:)

bu biizm işimizi kolaylaştıracaktır..

öyleyse bir soru sorayım portal anasayfasındaki konuları sırayla mı işleyelim?

konuların bitiminde nasıl bir yol izleyelim?

şimdiden tşk ederim.sağlıcakla kalın..

furry

merhaba Lalezar, beni de listeye eklediğin için teşekkür ederim...ama ne zaman ve nasıl başlıyoruz:)
sanırım burdan haberleşmek biraz vakit alıyor:(

(LALEZAR)

merhabalar arkadaşım..

haklısın çok zaman alıyor..sitenin sohbet bölümünde yapabilir fakat zzamanların aytarlanması nasıl olucak bilmiyorum:(