Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

bugün eşimin yabacılar polisinde randevusu vardı istenen evraklarla birlikte gitti görüşmeye  sadece evlilik tarihimizi sormuşlar eşim yeni çalışmaya başladığından sözleşme götürdü 3 aylık maaş bordrosu yerine kira kontratındada soğuk kira yazıordu sadece nie öle die sormuş ne kadar gidio die sorup not almış üzerine başka birşey dememiş. eşim ne zaman  olur die soruncada  bilmiorum demiş ben not aldım türkiyetye yollıcam onlar karar vercek demiş ama ne kadar sürer bilemem demiş sizde boşuna  konsoloslukları sıkıştırmayın zaten elimizden geleni yapıoruz demiş. kararı türkiyedeki konsoloslukmu veriyor geriye kalan işlemler nasıl gerçekleşior bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...

egecix

F_TUGBA26!!!!!!arkadaslar ben konsoloslugun dediği gibi,izmirkonsoloslugunu internet adresinden baktım,pasaportumu almamışlardı,adreste vize sonucu diye bi link ver,vize almya gelirken eger istiyolarsa gereken evraklar,en son alabilecegin tarih ve 6 haneli takip etmen için bi barkod numarısı oluyo
ordan baktım ben..izmir.diblo.de sitesinden

merhaba arkadasim bende izmirden basvuru yaptim pazartesi gunu onaylanmis vizem izmire mail yollamilar bugun yarin cikar internetde barkot numaram sen vizeni aldinmi izmirden.vize almaya gittiginde sabika kaydi nufus kayit ornegi birde saglik raporu istiyorlarmi onu merak ettim bu konu hakkinda bilgilendirirsen beni sevinirim.

smc-403

dün eşimin yabacılar polisinde randevusu vardı istenen evraklarla birlikte gitti görüşmeye  sadece evlilik tarihimizi sormuşlar eşim yeni çalışmaya başladığından sözleşme götürdü 3 aylık maaş bordrosu yerine kira kontratındada soğuk kira yazıordu sadece nie öle die sormuş ne kadar gidio die sorup not almış üzerine başka birşey dememiş. eşim ne zaman  olur die soruncada  bilmiorum demiş ben not aldım Türkiyetye yollıcam onlar karar vercek demiş ama ne kadar sürer bilemem demiş sizde boşuna  konsoloslukları sıkıştırmayın zaten elimizden geleni yapıoruz demiş. kararı Türkiyedeki konsoloslukmu veriyor geriye kalan işlemler nasıl gerçekleşior bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...

ahmetpamuk

arkadas lar bıraz da olsa streesım azaldı cunku dun esım gıttı yabancılar polısıne sormus evraklar bıtmedımı dıye ordakı bay demıs bız 10 ayrı yabancılar polısıne yolladık evrraklarınızı 6 sından olumlu cevap gelmıs dıger 4 u nu beklıyoruz ama sımdıye kadar problem yok cevap gelınce bız e maıl yolacaz ankaraya onlar 3 gun ıcınde vıze yı yollar demısl:) cok rahatladım ınsAllah en kısa zamanda bıter.allh herkese sabırlar versın ve sevdıgıne kavustursunn bu arada 32 gun oldu basvuru yapalı

smc-403

Alıntı yapılan: ahmetpamuk - Temmuz 11, 2008, 11:31:37 ÖÖ
arkadas lar bıraz da olsa streesım azaldı cunku dun esım gıttı yabancılar polısıne sormus evraklar bıtmedımı dıye ordakı bay demıs bız 10 ayrı yabancılar polısıne yolladık evrraklarınızı 6 sından olumlu cevap gelmıs dıger 4 u nu beklıyoruz ama sımdıye kadar problem yok cevap gelınce bız e maıl yolacaz ankaraya onlar 3 gun ıcınde vıze yı yollar demısl:) cok rahatladım ınsAllah en kısa zamanda bıter.allh herkese sabırlar versın ve sevdıgıne kavustursunn bu arada 32 gun oldu basvuru yapalı

nasıl yani diğer yabancılar polisiyle ne ilgisi varki bu işlemlerin

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ahmetpamuk - Temmuz 11, 2008, 11:31:37 ÖÖ

Bir yanlış anlaşılma olmasın orda 10 ayrı yabancılar polisine neden yollansın meclis de onay alırmş gibi bence bunda bir yanlış anlaşılma var :)

ahmetpamuk

valla arkadaslarlar bende ılkkez duydum ama oyle demısler yanı evlılıgımızın formalıte olup olmadıgını arastırka ıcın heralde baska plıs subelerıne gonderıyolar onlar arastırıyo yanı ordakıler demıs 10 ayrı yabancılar polısıne yolladık 6 sı olumlu cevap verdı artık bılmıyom neyın nesı ınsalalh problem cıkmaz herkese ıyı sanslar

ahmetpamuk

saol tsker belkı sımdıden sevınmek hata ama ne yapalım barı beklerken moralımız bıraz duzeldı ınsAllah bekleyen herkesın vıze sı cıkar

smc-403

arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah viedir herhalde

muzikisyen

mero_20

arkadaslar size bir sorum olacak ..
esim istanbuldan basvuruyu yapti bana 3 hafta sonra randevu verdi burdaki yabancilar polisi .gittim ve istenilen evraklari verdim bundan 1 hafta sonra esime bir mektup geliyo .. bazi evraklarin eksik oldugu icin onu konsolosluga cagiriyolar .ama mektuba yazmamislar neyin eksik oldugunu :( ya cok korkuyorum offff... neydi biizm gunahimiz ya.
sizce ne icin cagiriyor olabilirler??? yardim edersenizz sevinirim .

yakamozlu_gece

Zaten neden çağırdıklarını söylemişsiniz eksik evrak tan neden korkuyosunuz korkacak bişey yok hırsızlık yapmıyosunuz dolandırıcılık yapmıyosunuz kanunen bir sorununuz yoksa korkamayada gerek yok bıkmadan yılmadan yola devam... :)

mero_20

yakamozlu_genc guzel diyorsun ama gelde bunu bana sor
eksik birsey oldugunda adam yazar demi neyin eksik oldugunu .. ne getireceginide yazmamislar sadece evrak eksik gel demisler .. valla ben boyle ayri yasamaktan biktim :(

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: mero_20 - Temmuz 12, 2008, 12:15:38 ÖÖ
yakamozlu_genc guzel diyorsun ama gelde bunu bana sor
eksik birsey oldugunda adam yazar demi neyin eksik oldugunu .. ne getireceginide yazmamislar sadece evrak eksik gel demisler .. valla ben boyle ayri yasamaktan biktim :(

anlıyorum seni kardeş Allahtan sabır diliyorum sana evrak istedilerse demekki orda o gün isteyecekler işte nasıl yıldırırda bıktırırız vazgeçiririz diye yöntem bunlar Allah yardımcın olsun anlıyorum seni Allah sabır versin herkeze... :)

mero_20

Amin cümlemize bakalim artik hayirlisi neyse hakkimizda onu gorelim ;)

mero_20

arakdaslar esimle bana ayni gunde ayni saatte randevu verdiler ..artik sorguya cekecekler heralde :)