Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Temmuz 11, 2008, 05:29:19 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 04:39:38 ÖS
arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde

inş :)

bir yerde daha yazmışsın bu mesajı ..sabırsızlandığın ortada ama sabrımız sınıaıyor arkadaşım bu dünyada nekadar sabırlıysan okadar kazançlısın demektir..

sabret ve rabbimin karşına çıkaracağı hikmetleri hayranlıkla ve sevinçle seyret:)

umarım güzel bir haber alırsın..

teşekkürler inşAllah hayırlısı olur evet bi yere deil 4-5 yere daha yazdım :D

gece

Selam  Almancax  sakinleri Aysecim hosgeldin nasilsin :D

smc-403

bu akşam forum pek bi boş kimseler yok hadi hayırlı geceler yarın görüşmek üzere

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 11:58:29 ÖS
bu akşam forum pek bi boş kimseler yok hadi hayırlı geceler yarın görüşmek üzere

görüşmek üzere arkadaşım..

gece

Slm Almancax diycem kimseler  ;D  yok tüh sohpeti kacirdim sanirim  :-\  kimseler yokmu huuuuuuuuuuuuuu  kim var yok  :D

a_ysche

merhaba gececim, nasılsın_? ya bugün yazmışsın ama ben çıktım acilen :-\

ne var ne yok görüşmeyeli?

gece

sagolasin Aysecim sorun degil ya ben takilmam sen rahat ol hehe  Allaha sükür  iyiym sen nasilsin aysecim :)

a_ysche

iyiyim ben de yaa, yok bi yaramazlık çok şükür..
bizim almancılar geliyo yavaş yavaş, onlarla vakit geçiriyoruz işte ;D  ;D

gece

Anladim tabi   ;) gurbetcilerin izin zamani tabi ah ah biz kaldikmi buralarda  :(  :embarassed:

Aysecim yanliz birakmayin bizi ben burdayim ya türkiye hayalim kaldi seneye   :angel:

gece

Ribery hosgeldin sende nasilsin :)

a_ysche

hiç yalnız bırakırmıyız gececim yaa, inşAllah sizlerde gelirsiniz gelecek yıl..benim amcamda gelemiyor bu yıl :-\

bu yıl gelemeyen herkes seneye gelebilir inşAllahhh :angel: :angel: :angel:
[/i]

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Temmuz 12, 2008, 01:16:46 ÖÖ
hiç yalnız bırakırmıyız gececim yaa, inşAllah sizlerde gelirsiniz gelecek yıl..benim amcamda gelemiyor bu yıl :-\

bu yıl gelemeyen herkes seneye gelebilir inşAllahhh :angel: :angel: :angel:
[/i]

Aminnnn canim insAllah Allah saglik versin yeter :)

gece

Selam vereyim Almancax sanirim tam anlamiyla burda yanliz kalmisim  :o ya valla inanilir gibi degil millet nerelerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;D

(LALEZAR)

kirsehir7

kirsehir7

burcu dügüne ne kadar kaldi?

gece

Slm  arkadaslar oo millet burda yaww kacirmayim sohpeti dedimm baktim herkes burda  yani nerdeyse hehe nasilsiniz arkadaslar :)