Almanya A1 aile birleşimi sınavı zorlaştırılacakmış

Başlatan kemal66, Temmuz 11, 2008, 09:59:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemal66

almanca a1 sınavı zorlaştırılıyo haberiniz olsun eylül ayından sonra a2 isteyeceklermiş imkanı olanlar eylülden önce girsin.demedi demeyin.isterseniz araştırın.

yakamozlu_gece

Alman meclisine girmesi lazım a2 uygulaması meclisten onay alması lazım sonrasında uygulama tarihi alması lazım ve aktif hale geçmesi lazım öyle kimse kafasına göre eylülde a2 olsun diyemez kardeşim için rahat olsun bugün mecliste görüşülmeye başlasa hemde en süratli haliyle seneye bu zaman ancak aktif hale gelir :)

gece

Yakamozlu_gece  ne yazikki bu haber  kismen dogru Eylül ayinda degil ama Yil basindan sonra  yeni uygulamalar olucak acele etmekte yarar var haklisiniz 

Kemal 66 :) bey uyariniz cicn tesekkürler ....

yakamozlu_gece

haklısınız bende duydum mecliste görüşmeler var bu konu ile ilgili alman meclisinde görüşülüyo ama hemen bir ayda kanun çıkmaz ama yılbaşından sonra bu zamanlar seneye mesela olabilir yörülgüde yani.... :)

gece

Olsun bakalim benim milletim yapar ne derlerse desinler ne yaparlarsa yapsinlar basarir genclik eskisi gibi degil dönmek amac degil cünkü .

Bu yüzden gercekten genclik kendini yetistiriyor benim tanidigim cok insan var Türkiyeden geldiler ve bir degil  iki meslek yaptilar  hem okuyup hem calistilar.

Valla ne yaparlarsa  yapsinlar  arkadaslar biz zaten elimizden geleni yapiyoruz gurbetciyiz ama yeni nesil :)

yakamozlu_gece

hayırlısı olsun bakalım ne olacak... :)

alihoca

ARKADAşLAR HABERİNİ ALDIM BEN GERÇEKTEN VARMIş A2 İSTEYECEKLER ELİNDE İMKAN OLANLAR GİRSİN.