Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Selam Almancax ben geldim millet biraz canim sIkkIn ama geldim yinede  :-\

yakamozlu_gece

neden sıkkın canın gece

gece

Valla cok kizginim cokta üzüldüm  acikcasi ben hala itraf sayfasindayim birde mesaj attim bakalim hakli oldugumu bildigim seyin arkasinda dururm böyleyim ne yapayim haksizmiyim ama Yakamozlu_gece ??? ::) Bence o uyari genele yapilmaliydi yanlizca bize degil  >:(

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 01:08:36 ÖÖ
Selam Almancax ben geldim millet biraz canim sIkkIn ama geldim yinede  :-\

Ben de geldim, caninin neden sikkin oldugunu biliyorum.... Sikma canini ya.. :(

gece

Sparta hosgeldin ya nasilsin...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 01:36:02 ÖÖ
Valla cok kizginim cokta üzüldüm  acikcasi ben hala itraf sayfasindayim birde mesaj attim bakalim hakli oldugumu bildigim seyin arkasinda dururm böyleyim ne yapayim haksizmiyim ama Yakamozlu_gece ??? ::) Bence o uyari genele yapilmaliydi yanlizca bize degil  >:(

olsun önemli değil be gece sende takma kafana.. :)

gece

Haketmedim ben bunu ondan kizginligim yoksa amann der gecerdim coktannn  :-[

yakamozlu_gece

anlıyorum seni gece neyse herkezden izin istiyorum şimdi Allah herkezn yar ve yardımcısı olsun iyi geceler form gece hee dün gece kapıyı kilitlememişsin yarı açık kalmış öyle duydum  ;D bu gece dikkaet et ok  :). hırsızlar gelir benim kırmızı koltuğu çalarlar yaw :-\ :-\

gece

Sen hic merak etme Yakamozlu_gece ben kapiyi pecereyi kitlerim ok kimse calamaz Koltugumuzu :D

yakamozlu_gece

teşekkürler sana güveniyorum güvenlik ci abla tschüs  ;) ;)

gece

Peki kitlendi kapi pencere artik bende gideyim haydi hayirli geceler Almancax arkadaslar a.e.o...

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 02:27:56 ÖÖ
Peki kitlendi kapi pencere artik bende gideyim haydi hayirli geceler Almancax arkadaslar a.e.o...

Sen kapiyi pencereyi kitleyip ciktin da icerde baska biri var mi diye niye bakmadin??? Kapilar kitli, pencereler kitli ben simdi icerde kaldim, ne yapacagim? ;D ;D ;D  Artik ben de bir kösede kivrilir yatarim.. :D Hadi iyi geceler Almancax! ;D

gece

Onurrrrrrrrr uyan kalk evine git yaw ;D aaa burasi otelmi git evinde uyu hem sana kimdedi odalarda saklan diye hehe ;D ;D ;D ;D
Günaydin almancax hayirli sabahlar olsun herkese  :D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 11:17:29 ÖÖ
Onurrrrrrrrr uyan kalk evine git yaw ;D aaa burasi otelmi git evinde uyu hem sana kimdedi odalarda saklan diye hehe ;D ;D ;D ;D
Günaydin almancax hayirli sabahlar olsun herkese  :D

Ohh be geldin de kapiyi actin! Sonunda özgürümmm! ;D ;D ;D  Bir yedek anahtar yaptiralim da kapinin arkasina koyalim, icerde kalanlar icin..... ;D ;D ;D

gece

Onur  buyur arkadasim yedek anahtar tak kapiya bir zahmet  ;D

3,14

Yedek anahtari kapiya takmayim da kapinin arkasina asalim.. ;D  Keller'nin anahtari nerde????????? ;D ;D ;D ;D

gece

hahahahahhahahhahahaha  ;D ;D ;D ;D ;D Kellerin anhtarini napcan sen  ;D