Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

inşAllah yaw bekliyorum walla koltuğun başında..

jentzsch

gece

Valla oylar Yakamozlu_gece seni gösteriyor anlasilan Jentzsch kalkmak istemiyor Koltuktan ama el mahküm Esma gelirse allaaaahhh  ;D

yakamozlu_gece

hadi arkdaşlar desteklerinizi esirgemeyin yaw  ::) ::)

gece

Valla görünen köy klavuz istemez daha kac kisi oy vermeli bilmem ama simdilik birinci sirada sensin  Yakamozlu_gece..

gece

Yanliz o Koltuga oturan terler bilemem de sonra pisman olmayasin  ;D  neyse sen simdi gül sonra düsünrsün Yakamozlu_gece ;D
Koltuk Kirmizi kizardigin belli olmaz nasilsa ;D

yakamozlu_gece

ateş mateş oturmam lazım yaw o kadar hayal kurdum gece ben yaw :(

gece

Olsun bakalim hayirli olsun diyelim bakalim :D

yakamozlu_gece

saolun siyeceğim ama bu hayırlı olsuna erken konuşmakda istemiyorum yarın bana gülerler yaw gece  ??? ::) ??? ::) ??? ::)

gece

Yok yaw kim gülecek gülmezz kimse Yakamozlu_gece sayi  bu oylama kac gün sürecek yaw acaba ,bende merak ediyorum valla ;) ::)

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Temmuz 17, 2008, 09:01:33 ÖS
Kirmizi koltuktan Jentzschi (zorla ) kaldiracak olan güvenlik Korumalari
belli olmustur.

Yücel ve 3,14  ;D.

ALLAH kolaylik versin .Jentzschi koltuktan kaldirmak biraz zor olacak gibi .  ;D ;D

Ama lütfen sayin güvenlik korumalari ,  ;D siddet uygulamayin. ;D

Siddet mi aa aaa ne kadar kötü bir kelime.. Güvenlik korumasi dedigin siddet uygular mi ya...  ;D ;D ;D  Sen merak etme, o koltugun güvenligi bizden sorulur! :D

3,14

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 18, 2008, 12:31:40 ÖÖ
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 17, 2008, 11:31:33 ÖS
inşAllah yaw bekliyorum walla koltuğun başında..
Daha cok beklersin..  ;D

Jentzsch bosa kalkmamayi düsünme, hatta aklinda bile gecirme.. Bak benle yücel güvenlik korumasiyiz, seve seve inmezsen, zor kullanmak zorunda kalacagiz!  >:( >:( >:( ;)

yakamozlu_gece

arkdaşlar ne zaman oturacağım yaw ben bı koltuğa beklemekden ayaklarım nasır tuttu :(

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 19, 2008, 01:44:57 ÖÖ
arkdaşlar ne zaman oturacağım yaw ben bı koltuğa beklemekden ayaklarım nasır tuttu :(

Jentzsch kalkınca oturacaksın....... ;D ;D

yakamozlu_gece