Hangi Mevsimi seversiniz Neden ?

Başlatan demir, Temmuz 18, 2008, 08:29:07 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demir

Forum Üyelerimiz Hangi Mevsimi Seviyor ve Neden ?

Ben Bahar'ı seviyorum.
Baharı Seviyorum,Çünkü Tabiat o Mevsimde uyanıyor ve Dogal,
Baharı Seviyorum Çünkü İnsana İsim Olarak Bir tek o Veriliyor
Baharı Seviyorum Çünkü Kır Çiçekleri Daha bir albenili
Baharı Seviyorum Çünkü Yaşam Gibi.İlki de var Sonuda. ama ilki .......

gece

Ben ilkbahar ve Sonbahari severim .

Cünkü Ilkbahar hayatin baslangici herseyin yeniden canlanisi ve insana kattigi huzurdan dolayi canliliktan dolayi cok severim.
Yaradanin bence cok önemli bir hediyesidir insanogluna. Yesilin her tonu gözler önünde düsünmek hayaletmek bile heycan verici gercekten.
Bahar mevsimi cok önemlidir benim icin.Bir baska güzeldir hayat Bahar aylarinda ;

Sonbahar bende hep tatli bir hüzün uyandirir;
Yapraklarin sararip düsmesi canim dogadaki gözkamastiran ,yesilin sarinin kahverenginin her tonu gizli bence Sonbaharda.
Ve hep her güzel seyin bir baslangici birde sonu oldugunu hatirlatir bana.

Onca güzellik varken gözümüze bata,bata bence Hak_Tealaya milyonlarca sükrün sebebi olmali .....
Sonbahar ve Ilkbahar aylari...

Not : Konu gercekten cok güzel Tebrikler Demir kendi adima tesekkürler.
sabah sabah güne sevdigim iki mevsimi anlatarak baslamak canlilik katti gercekten. :D

3,14

Ocak ayini seviyorum, cünkü yilin ilk ayi ve hava genelde buz gibi. Her yer kar bembeyaz insanin icine bir ferahlik geliyor.

Subat ayini seviyorum, cünkü sevgililer günü var ve ayrica kis mevsiminin son ayi oldugu icin.

Mart ayini seviyorum, kapidan baktirip kazma kürek yaktirdigi icin ve ilkbaharin ilk ayi oldugu icin.

Nisan ayini seviyorum, icinde Nisan yagmurlari oldugu icin ve en sevdigim yagmur nisan yagmuru oldugu icin ve havalarin isinmaya basladigi icin.

Mayis ayini seviyorum, Genclerin bayrami oldugu icin ve ilkbaharin son ayi oldugu icin.

Haziran ayini seviyorum, yazin ilk ayi oldugu icin ve havalarin iyice isinmaya basladigi icin.

Temmuz ayini seviyorum, yazin tam ortasinda oldugu icin ve her hafta sonu piknige gidildigi icin.

Agustos ayini seviyorum, yazin son ayi olmasina ragmen en sicak ayi oldugu icin ve bunaltici sicaklarin yavas yavas yerini soguga biraktigi icin.

Eylül ayini seviyorum, sonbaharin ilk ayi oldugu icin ve tüm yaz boyunca güzel günlerin yerini kimi zaman hüzüne biraktigi icin ve bazen insanin o hüznü bile özledigi icin.

Ekim ayini seviyorum, havalarin ilikla soguk arasi oldugu icin ve ögretmenlerimi cok sevdigim icin.

Kasim ayini seviyorum, sonbaharin son ayi oldugu icin ve soguk günlerin bizi bekledigi icin.

Aralik ayini seviyorum, kisin ilk ayi oldugu icin ve havalarin iyice sogumaya baslagidi icin, soguk rüzgarli havalari özledigim icin.

Tüm aylari ve mevsimleri seviyorum! Hicbirinin arasinda ayrim yapamiyorum. :) :) :)

demir

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 18, 2008, 11:11:11 ÖÖ
Ben ilkbahar ve Sonbahari severim .

Cünkü Ilkbahar hayatin baslangici herseyin yeniden canlanisi ve insana kattigi huzurdan dolayi canliliktan dolayi cok severim.
Yaradanin bence cok önemli bir hediyesidir insanogluna. Yesilin her tonu gözler önünde düsünmek hayaletmek bile heycan verici gercekten.
Bahar mevsimi cok önemlidir benim icin.Bir baska güzeldir hayat Bahar aylarinda ;

Sonbahar bende hep tatli bir hüzün uyandirir;
Yapraklarin sararip düsmesi canim dogadaki gözkamastiran ,yesilin sarinin kahverenginin her tonu gizli bence Sonbaharda.
Ve hep her güzel seyin bir baslangici birde sonu oldugunu hatirlatir bana.

Onca güzellik varken gözümüze bata,bata bence Hak_Tealaya milyonlarca sükrün sebebi olmali .....
Sonbahar ve Ilkbahar aylari...

Not : Konu gercekten cok güzel Tebrikler Demir kendi adima tesekkürler.
sabah sabah güne sevdigim iki mevsimi anlatarak baslamak canlilik katti gercekten. :D

Güzel Dileklerin için Ben Teşekkür ederim,
Ayrıca ne güzel anlatmışşın Duygularını güne iyi başlamanı saglamakta ayrıca mutluluk.
Keşke her gün böyle olsa.
Olur inşAllah

demir

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 18, 2008, 03:18:11 ÖS
Ocak ayini seviyorum, cünkü yilin ilk ayi ve hava genelde buz gibi. Her yer kar bembeyaz insanin icine bir ferahlik geliyor.

Subat ayini seviyorum, cünkü sevgililer günü var ve ayrica kis mevsiminin son ayi oldugu icin.

Mart ayini seviyorum, kapidan baktirip kazma kürek yaktirdigi icin ve ilkbaharin ilk ayi oldugu icin.

Nisan ayini seviyorum, icinde Nisan yagmurlari oldugu icin ve en sevdigim yagmur nisan yagmuru oldugu icin ve havalarin isinmaya basladigi icin.

Mayis ayini seviyorum, Genclerin bayrami oldugu icin ve ilkbaharin son ayi oldugu icin.

Haziran ayini seviyorum, yazin ilk ayi oldugu icin ve havalarin iyice isinmaya basladigi icin.

Temmuz ayini seviyorum, yazin tam ortasinda oldugu icin ve her hafta sonu piknige gidildigi icin.

Agustos ayini seviyorum, yazin son ayi olmasina ragmen en sicak ayi oldugu icin ve bunaltici sicaklarin yavas yavas yerini soguga biraktigi icin.

Eylül ayini seviyorum, sonbaharin ilk ayi oldugu icin ve tüm yaz boyunca güzel günlerin yerini kimi zaman hüzüne biraktigi icin ve bazen insanin o hüznü bile özledigi icin.

Ekim ayini seviyorum, havalarin ilikla soguk arasi oldugu icin ve ögretmenlerimi cok sevdigim icin.

Kasim ayini seviyorum, sonbaharin son ayi oldugu icin ve soguk günlerin bizi bekledigi icin.

Aralik ayini seviyorum, kisin ilk ayi oldugu icin ve havalarin iyice sogumaya baslagidi icin, soguk rüzgarli havalari özledigim icin.

Tüm aylari ve mevsimleri seviyorum! Hicbirinin arasinda ayrim yapamiyorum. :) :) :)

Her Ayın kendine göre güzelliği var,
Çorumspor'luluk Nereden
Çorumlumusunuz.

3,14

Evet Çorumluyum! :D :D :D :D daha doğrusu KahramanÇorumlu! :D :D :D

idas

sende böcek sevion cicek sevion,mevsimlerin hepsini sevion ne kadar pozitifsin yaaaa

3,14

Alıntı yapılan: idas - Temmuz 18, 2008, 06:42:14 ÖS
sende böcek sevion cicek sevion,mevsimlerin hepsini sevion ne kadar pozitifsin yaaaa

https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=4655.new#new :D :D :D

gece

Demir bence ifade edilmesi gerekenden daha az ifade edebildim keske kelime darcigim daha genis olsa ve
Hak_Tealanin verdigi nigmetlerin degerini anlamini anlatabilsem ama malesef ancak bukadarina yetti benim kelime hazinem.
Bir reklam vardi bilirsin muhakkak.

_Kücük bir cocuk ve annesi
_cocuk okuldan gelir anne kapiyi acar Cocuk cok dertli ....
_Cokk calismamm  gerek annee cokkkkk der.;)

Bende diyorumki cok okumam lazim Demir cokkk . ;)

demir

Üzülme gece,
Sadece Senin Değil hepimizin her yaşta çok çalışması okuması gerek.
insanın bildikleri ile birşeyler anlatması daha dogal bence.ve çokta anlamlı ve güzel oluyor

emosh

sonbahar ı seviyorum benm için çok şey ifade edio

SEVGI-40

ben kisi seviyorum ne güzel heryer bembeyaz oluyo.insanin icne baktikca ferahlik veriyo.bide eislaufene gidebiliyorum.

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 28, 2008, 11:06:26 ÖS
ben kisi seviyorum ne güzel heryer bembeyaz oluyo.insanin icne baktikca ferahlik veriyo.bide eislaufene gidebiliyorum.

Bilmeyen arkadaslarimiz varsa ceviriyorum;
"das Eislaufen: buz pateni" ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 03:32:04 ÖS
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 28, 2008, 11:06:26 ÖS

Bilmeyen arkadaslarimiz varsa ceviriyorum;
"das Eislaufen: buz pateni" ;)
tesekkürler arkadasim cevrim icin ;D ;D

IsPaNak

Son bahari... tüm mevsimlerin karsimi oldugu icin sanirim...:)

3,14

Önemli degil.. :) :)

Hihihihihi evet, yazi, ilkbahari, kisi miksere koymuslar karistirmislar, sonbahar ortaya cikmis... ;D ;D ;D

(LALEZAR)

tüm mevsimler kendine ayit bir hoşluğu var ve bu mevsimleri en güzel yaşayabileceğimiz memlekte Türkiye olduğuda aşikar..

fakat ben en çok ilk baharı severim..
kuş cıvıltılarıyla başlarsınız güne.
doğaya bir can gelir ve ağaçlar birbir giyerler yeşil elbiselerini..
en çokda yeşil çimler üzerinde yalın ayak koşmayı severim..
sonra rengarenk kır çiçekleri ve menekşeler ruhunuzu okşar birde mevsimin vaz geçilmesi papatya sümbüller,gelincik ve laleler sizi mest eder..