Gülmek isteyen Arkadaslara özel cok komik cokkk.....

Başlatan gece, Temmuz 20, 2008, 02:53:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Arkadaslar bu sözlere ben cok güldüm istedimki sizde okuyun .Belki sizinde komik buldugunuz cümleler vardir ekleyin beraber gülelim. ;D ;D ;D

gece

Aşk tıpkı zeytin yağlı yaprak sarması gidibir; iyi sarılmazsa dağılır gider!

Hey garson! Bana kalbim kadar yanık bir kebap, düşüncelerim kadar karışık bir salata ve acılarım kadar koyu bir hahve lütfen!

Artık bu solan gül bahçesinde aşk bülbülleri ötmüyor; çünkü onları arka bahçeye saldılar. Buraya marul ve salatalık ekecekler!

Aşk bir otomobil gibidir; bazı parçaları zaman içinde eskir ve değiştirmek gerekir

Üzüm gözlü, elma yanaklı, kiraz dudaklı, pırasa saçlı sevgilim; seni çok özledim - İmza: Manav şakir

Sabahları kahvaltı edemiyorum, çünkü seni düşünüyorum. Öğlenleri öğle yemeyi yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Akşamları akşam yemeyi yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Geceleri... Evet, geceleri ise uyuyamıyorum çünkü açıııııııım aç!

Deprem gibi girdin gönlüme, fay hattı çizdin beynime, enkazlar bıraktın gönlümde,artçılar hala devam etmekte. İmza: Kandilli Deprem Araştırma Merkezi'nden Tacettin

Aşkımızı kıskandılar ve bizi çekemediler sevgilim. Çünkü halat koptu, ikimiz de çok ağırız!

Bataryası zayıf hayallerimizin kapsama alanı dışında kalan kesimlerine şebeke hatası nedeniyle ne yazık ki ulaşamadik. Oysa yüreğimde full çeken hattımla sevmiştim seni. Sen de beni seviyorsan, lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırak. İmza: Cepçi Kamil.

Seni sevdim seveli başım belada - Seni düşünürken uyuya kaldım helada!

Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, inan balık olurdum!

Dün doktora gidip chek-up yaptırdım. Böbreklerimde kum, kalbimde ise seni buldular!

İlk görüşte aşktı bizimkisi. Ben ona baktım, o bana. şimdiyse ikimiz dört çocuğa birden bakıyoruz!

Kadınlar belediye otobüsü gibidir. Birini kaçırırsan, on dakikaya kalmaz bir başkası gelir  

Sen sen ol, perdeler açıkken aşk yapma! Aşkın gözü kör olabilir ama komşunun gözü şahin gibidir inan.

Sen likör gibi tatlı, rakı gibi carpıcı, viski gibi asıl, konyak gibi sıcak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin. İmza: Akşamcı Seyfi.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

3,14

Çok komik fıkralar.. :D :D  +1 teşekkür 3 saat sonra... ;D

gece

Beğendigine sevindim Onur sende de eminim komik sözler vardır paylaş biz de gülelim ;D ;D ;D ;D

3,14

gece

Bi gun arkadasla dolmus bekliyoruz. Ust gecit var ama kendi halinde bir kadincagiz yayaya kirmizi yanarken caddeden gecmeye calisiyo. Ust gecitin altinda beklemekte olan polis otosundan soyle bir anons yapiliyo:

- Hanim nireeee, hanim nireee?

Teyzeden cevap:

- Eltimgileee, beyimin haberi var. Sana ne kiii.   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 05:45:12 ÖS
Bi gun arkadasla dolmus bekliyoruz. Ust gecit var ama kendi halinde bir kadincagiz yayaya kirmizi yanarken caddeden gecmeye calisiyo. Ust gecitin altinda beklemekte olan polis otosundan soyle bir anons yapiliyo:

- Hanim nireeee, hanim nireee?

Teyzeden cevap:

- Eltimgileee, beyimin haberi var. Sana ne kiii.   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gercekten komikmis ya hic gülcem yoktu sagol gece abla ya ;D ;D

gece

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve asik oldugunu, evlenmek istedigini ve tanistirmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kiz getirecegini ve annesinin evlenecegi
kizi tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kizla eve gelir. Otururlar, bir süre sohbet ederler.
   Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
   "Tahmin ettin mi"diye.
   Anne duraksamadan cevap verir:
   "Ortadaki kizilsaçli."
   Oglan hayretle annesine sorar:
   "Inanilmaz, nasil bildin?"
   Anne cevap verir:
   "Bir tek ondan hoslanmadım.."   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gece

Göcmen Kuslarin Muhabbeti

Abi biz şimdi V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha hızlı gidiyoruz. Bu sinerji
olayı anlıyor musun?
- Ohooo be güzelim. İyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı.

- Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak. Evlendik evleneli bi yer görmedi. Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim valla...
- Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın. Yılda iki kere de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?'

- Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı. Derslerde uyur musun al işte! Nerede lan bu Afrika şimdi?

- Çökün çökün ilerde çevirme var.
- Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şöförüydün de artık leyleksin. Alışsan artık diyorum...

- Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leyleği...
- Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! şurada ne kaldı Afrika'ya. Dırdırlanma oyarım o gözlerini valla.

- W şeklinde uçmakta nereden çıktı? Bırakın özentiliği aslınıza dönün.

- Bir İstanbul Masalı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip, öyle göçseydik şekip!
- Saçmalama Nurten. Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o zaman izlersin.

- Uçakla gitseydik ne olurdu sanki be abi?
- Kanadının körü olurdu. Bu kadar kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam göçeriz işte...

- Kapayın be cep telefonunu... Uçuş süresince yasak kardeşim... Kaç kere söylicez...

- Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim.
- Get len. Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın. Senin yüzünden az daha kutuplara gidiyorduk.
En arkaya hadee...

- Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da...
- Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim. Çok bozuldu gençlik çook... Biz böyle miydik be hey gidi hey...

- Ooops leyleği havada gördüm ya, olay bitmiştir, bu sene kesin çok gezicem...
- Bu deliyi atın dışarı...

- Ulan keşke okuldayken Türkçe derslerine daha çok takılsaydım. V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?

- Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de öyle göçseydik.
- Saçmalamaaaa.. Uçmana bak...
- Bari göçerken şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum.

- Aaa bu da nesi? Kuş desem değil, Uçak hiç değil... Süpermen olmasın sakın...
- Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz şimdi. Atlayın bakalım sırtıma...
- Yaşasın... Süper kahramanımız... Göç-meeeeen. 

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

3,14

--> Süpersin gece, nerden buldun bunlari.... ;D ;D Benden +2 ;)

gece

Sagolasin Onur kardesim  begendinmi hakketten bencede komikler gülmeye ihtiyacimiz var demi !!!

3,14

--> Gülmeye herkesin ihtiyaci var ablacigim, herkesin... :)