MSN kullanıcıları DİKKAT !

Başlatan yücel, Temmuz 20, 2008, 11:39:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

MSN kullanıcıları DİKKAT !

Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı, bu mesaja dikkat edin!..

Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği Genel Başkan Faruk Kekevli internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.

MSN aracılığı ile gönderilen
“bu resim senin mi? ww.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com"
isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor. (3 tane www koyunca Link aktif hale geliyor, Aktif olmamasi icin 2 ww koydum)

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir “keylogger” isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu ‘’trojen’’ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye’de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor. Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.
20.Temmuz.2008 10:45:25

Alintidir...

3,14

Uyarın ve paylaşımın için teşekkür ederim Yücel. :)

yücel

gece

Cok sagolun bende bu haberi okudum valla bilmediginiz tanimadigiz kisilerin mesajlrini acmamak lazim sanirim . ::)
Uyari icin tesekkürler Yücel bey....

demir

Uyarın için teşekkürler Yücel,

emosh

bana geldi ama tahmin ettim için kabul etmemiştim sağol yücel

gece

Arkadaslar  E_Mail mesajlarimdan netim  ele gecirilmis ve Leptop kitlendi  kesinlikle Internete baglanmiyor ;

dikkat edin özellikle zincir mesajlar yoluyla yayiliyorlarmis bir tür virüs;

cok üzgünüm benim Leptop düzelmiyo sabahtan beri ugrasiyorum birinde kaciyoruz öbürü

yakaliyor offffffffffff  offffffffff  :embarassed: :'( ???

yücel

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 20, 2008, 09:35:55 ÖS
Arkadaslar  E_Mail mesajlarimdan netin  ele gecirilmis ve Leptop kitlendi  kesinlikle Internete baglanmiyor ;

cok üzgünüm benim Leptop düzelmiyo sabahtan beri ugrasiyorum birinde kaciyoruz öbürü

senin adina üzüldüm, isin uzmanina gitmen gerekiyor galiba... Yoksa bas edemezsin belki

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 20, 2008, 09:35:55 ÖS
Arkadaslar  E_Mail mesajlarimdan netin  ele gecirilmis ve Leptop kitlendi  kesinlikle Internete baglanmiyor ;

Bilgisayarcıya götür istersen... ;) Umarım tamir edilebiliyordur... :)

gece

Arkadaslar basardik Leptop toparlandi ama siz siz olun zincir gelen e-mail acmayin DIKKAT cok zor oldu valla temizlemek Bütün programlari bosalttik, tekrar yükledik;

umarim kimsenin basina gelmez...
:) :angel:

3,14

Senin adına sevindim gece. :) Umarım böyle bir şey tekrar olmaz. :)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 21, 2008, 03:48:40 ÖÖ
Senin adına sevindim gece. :) Umarım böyle bir şey tekrar olmaz. :)

Sagol tesekkürederim Onur valla cok korktum ama gecti sükür ;)

3,14

Rıca ederim gece.. Allah her zorluktan çıkarsın inşAllah...  :angel: