bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 01:49:03 ÖÖ
Alıntı yapılan: emosh - Temmuz 16, 2008, 01:47:40 ÖÖ
yakamozlu_gece tebrikler kızarmışın :D

teşekkürler emosh ;D
ne demekkk rica ederim seni de kırmızı görmek güzelll darısı dier yeşillerin ve dier renklerin başına ;D

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 16, 2008, 01:49:46 ÖÖ
Alıntı yapılan: emosh - Temmuz 16, 2008, 01:48:29 ÖÖ
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 16, 2008, 01:47:20 ÖÖ
Alıntı yapılan: emosh - Temmuz 16, 2008, 01:44:55 ÖÖ
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 16, 2008, 01:41:18 ÖÖ
Alıntı yapılan: emosh - Temmuz 16, 2008, 01:39:24 ÖÖ
bilmiom ki :D enteresan ama görmedim yani evde zaten yok dıaşrdada görmedim az çıktım ondandr sanırm ;Dm
bizim evede asla gireemz ya nerdeyse dünyadaki bütün ilaclarr kullaniyorum böceklere karsi ama kecini sevmedigi ot burnunun dibinde bitermis hesabi kacamiyorum su böceklerden

evet evet aynen ama korkumu yenmek zorundayım sanırım ölene kadar böle yaşayamam
ben ne yaparsam yapim bu korkuyu yenemem lanet böcekler ;D

ya sevgiii :D yüzüme vurma bende yenemem de gaza geldim işte ;D
tmm tmm vurmuyorum  ;D ;D ;D

vurma zaten kaldırmaz bünyem ;D

gece

Bugün kendimi iyi hissediyorum emos sagolsun hala dündeyim masAllah bir geldi pür nese dagitti gitti hala sürüyor :D

3,14

Ben de kendimi iyi hissediyorum! :D Hava cok sicak ama olsun napalim..... ;D ;D ;D

gece

Bugün biraz yogunum basim kalabalik isim cok Allah yardimcim olsun .Bende sabahtan  Almancax sa gelip güc toplayim dedim hehe ;)
Cok sükür kara bulutlarim gitti bahara hazirim bugün umarim bahari yasarim hehe ;)

3,14

Bugün iyiyim, yarini bilmiyorum. :)
Cok sükür Frankfurt'ta da kara bulutlar var, hava biraz sogudu da sicaklardan kurtulduk bugün! ;D ;D ;D

gece

Bugün Allaha sükür iyiyim dünkü kabustan sonra derin bir nefes aldim  sükür yarabbim :D

meltem14

kendimi iyi hissetmiyorum çünkü ben iyi şeyler yapmak isterken çevremdekiler bunu anlamıyor..

3,14

yakamozlu_gece

neden 3,14 neyin var biz yarı hemşeriyiz bak hemen bende üzüldüm Allah yardımcın olsun kardeşim :(

gece

Neoldu Onur kardesim umarim önemli bir sey  yoktur üzüldüm ya  :embarassed: ??? ::)

gece

Bugün biraz yorgun ve karisigim  iyi degil yani ama sükür Allaha   :-\ :-X

mehmetemir21

şükür ben bugün iyiyim santsal çalışmalar insanın bütün stresini alıyo.Herkese tavsiye edrim

mehmetemir21

onur ve gece arkadaşlarım ,umarım ciddi bir sorun yoktur

edirneli

Bugün gün olarak iyiydi günler sonra günes cikti birazda olsa isindi ellerim ama ben nasilim bilmiyorum buraya geldigim ilk günler nasilsam yine ayni dil bilmeyen yanliz gezemeyen birine muhtac biriyim ben ucaga bindigim gün öldüm almanyaya ayak basinca yeniden dogdum ama buradaki yasami sevdim desem yalan olur son günlerde tek tesellim almancax oldu merak ediyorum arkadaslar buraya gelenler acaba herkes benim gibimi benim kaldigim yer kücük bir köy aslinda cok türk var ama ben kendimi öyle yanliz caresiz ve yabanci hissediyorum ki simdi bir kus olsam hemen türkiyeye ailemin yanina giderdim sonra disari cikar tanidigim tanimadigim herkesle konusurdum kendi dilimi zorlanmadan doyasiya konusurdum ama ne ucabilirim nede konusabilirim ben galiba kafayi yiyorum coooook bunaldimmmm oooooffffffffffffffff

yakamozlu_gece

esrahoca

esma 41

ALLAH a sükür ediyorum .

Ac degilim susuz degilim , saglikliyim ve huzurluyum.

Insan daha ne ister ki ? :)