Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Sevgi sagolasin napalim ugrasiyoruz hayatin karsimiza cikardigi süprizlerle ...

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 29, 2008, 03:36:36 ÖS
Bende varim slm !!! arkadaslar nasilsiniz ya görüsmeyeli ?

Iyiyiz sag ol, sen nasilsin?? :)

yakamozlu_gece

iyiyiz diyoz ama ben yalan konuşuyom ne iyisi ;D hergün ayrı sıkıntılar neyse..... yine konuşalım iyiyim gece sen nasılsın :)

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 03:51:11 ÖS
iyiyiz diyoz ama ben yalan konuşuyom ne iyisi ;D hergün ayrı sıkıntılar neyse..... yine konuşalım iyiyim gece sen nasılsın :)

Yalan söylemeye utanmiyor musun, koskoca adam olmussun... ;D ;D Ne oldu da canini sıktı yine??

gece

Yakamozlu_gece iyi degilim ama insAllah iyi olurum ya napalim hayat ne demisler hergün Baklava yenmez ....

yakamozlu_gece

yok be bu hani nasılsın kelimelerine her zaman gelişi güzel iyidir derizya :D

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 29, 2008, 03:58:52 ÖS
Yakamozlu_gece iyi degilim ama insAllah iyi olurum ya napalim hayat ne demisler hergün Baklava yenmez ....

InsAllah ablacigim insAllah...  :'(

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 29, 2008, 04:00:45 ÖS
yok be bu hani nasılsın kelimelerine her zaman gelişi güzel iyidir derizya :D

;D ;D

gece

Neyse mübarek gün iyi diyelim dua niyetine gecer insAllah arkadaslar  :-\ :angel: :embarassed: ::)

gece

Ispanak sizle tanismadik hosgeldiniz öncelikle !

IsPaNak

slm gece, bir kac gün önce buldum burasini anladigim kadariyla sicak ayni zamanda samimi bir ortam gelistirmissiniz... o nedenle takip etmeye karar verdim... :)

3,14

Alıntı yapılan: IsPaNak - Temmuz 29, 2008, 04:11:33 ÖS
slm gece, bir kac gün önce buldum burasini anladigim kadariyla sicak ayni zamanda samimi bir ortam gelistirmissiniz... o nedenle takip etmeye karar verdim... :)

O zaman da bize Hos geldin Ispanak demek düser.. :D  "ARAMIZA HOS GELDIN!!!" :)

gece

Ispanak size katiliyorum bende ayni sebebe dayanarak  gelmistim yanilmadim güzel insanlar var burda en güzeli ne biliyormusunuz herkes bildigi tüm güzellikleri

paylasir burda sorunlar cözülür gercekten iyi insanlar var umarim sizde seversiniz. :)

IsPaNak

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 04:17:02 ÖS
Alıntı yapılan: IsPaNak - Temmuz 29, 2008, 04:11:33 ÖS

O zaman da bize Hos geldin Ispanak demek düser.. :D  "ARAMIZA HOS GELDIN!!!" :)

Tsk hosbuldum...:) Umarim benimde bu hos ortama katkim olur...

IsPaNak

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 29, 2008, 04:19:29 ÖS
Ispanak size katiliyorum bende ayni sebebe dayanarak  gelmistim yanilmadim güzel insanlar var burda en güzeli ne biliyormusunuz herkes bildigi tüm güzellikleri

paylasir burda sorunlar cözülür gercekten iyi insanlar var umarim sizde seversiniz. :)

sevecegim konusunda bir kac günlük izlenimlerime dayanarak "kuskum yok" diyebilirim :)...

gece

Ispanak bende öyle düsünüyorum yanliz dikkat et bagimlilik yapiyor Almancax valla ben söyleyimde ...

IsPaNak

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 29, 2008, 04:27:40 ÖS
Ispanak bende öyle düsünüyorum yanliz dikkat et bagimlilik yapiyor Almancax valla ben söyleyimde ...

:D yaz boyunca önemli degil isdeyken gayet güzel oluyor...:)

3,14

;D ;D Dikkat ediniz, bagimlilik yapabilir...... ;D ;D

Ben bunu sigaranin üstünde okudum Türkiye'de cok güldüm.. ;D
Adam zaten sigaraya baslamis, bagimli olmus büyük ihtimal... Onu okuyan bir tiryakiyi düsünsenize... "Bagimlilik yapar!" adam gülerek der ki, sen onu gel de bana sor...... ;D ;D ;D