Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Muharrem bey girelim ya ne olucak ben gönüllü yazarim varmi böyle bir durum heheh  ;D ;)

gece

Jentzsch hosgeldin ya :D nasilsin türkiye ne alemde oh ne güzel memlekettesin demi cok selamlar bende türkiyeye ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Temmuz 31, 2008, 08:49:43 ÖS
Bu konu 319 sayfa olmuş, almancax'ta zaten rekor da biraz daha devam ederseniz Guinness rekorlar kitabına girebilir miyiz acaba? :)

Tüm gayretımız bunun ıcın.. ;D

jentzsch

Sagol gece cok ıyıyım.Aleyküm selam.

Sen nasılsın? Almanya da havalar nasıl ?  :P

gece

Bende idare eder moduna girmek üzereyim hehe cok sükür sagolasin ;Havalar cok güzel jenzsch sicak aradabir yagmur var ama cok iyi bence serinletiyor siz

pisiyorsuz demi ;D

jentzsch

Evet sıcak ama özlemısım.. :)

gece

Senin adina sevindim güzel bir tatil olsun insAllah Dügün ne zaman kismetse ?

esma 41

Aaaaa benim Kolige gelmis gitmis ben online oldugum halde ... onu göremedim yaa...  :embarassed:

Yaniliyorsam yarin pardon Cumartesi günü  jentzschin dügünü olacak.  ;D

Sanirim bekarliga veda gecesini en sevdigi arkadaslari ile gecirmek istiyor ... yani bizimle.  ;D (Almancax üyeleri ) .

Bu vesile ile arkadasima ömür boyu mutluluklar dilerim .

Bol bol eglen yarin/Cumartesi  kendi düsügünüde . :)

gece

Cumartesi demek ya keske salonun adresi falan olsaydi Almancax olarak baskin yapardik süper olurdu ;)

söyle cicekli böcekli ;)

Ömür boyu hic bitmeyen saygi ve sevgi cercevesinde bir hayat diliyorum bende

Sevgili Jenzsch kardesim ve Esine . :)

gece

yakamozlu_gece

esma 41

A.s. yakamozlu gece , nasilsin ?

SEVGI-40

gece

as yakamozlu_gece,  hosgeldin , nasilsin ?

gece

Onur sende hosgeldin, nasilsin ?

yakamozlu_gece

teşekkürler iyi sayılr siz nasılsın bu arada ne yaptın ettin spartayı oturttun koltuğa esma şike var ama bunu araşdracağız biz sparta ile...

3,14

--> Selam millet, cümbür cemaat burdayiz... Ne o, parti falan mi yapiliyor benden habersiz??? Anlayalim... ;D