Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

itiraf ediyorum bu insanlar beni çok sıkıyor yaw neden bu kadar anlayışsız insan çok anlamıyorum... ??? ??? ::) ::)

gece

Itiraf edeyimki simdi su anda herseyi herkesi terkedip bir adaya kacmak isriyorum anlasilamamaktan biktim usandim :'( :'( :'( :'(

yanlis anlasilmaktanda ,iyi omaktanda sürekli anlamaya alismaktanda biktim istemiyorum hic bir sey istemiyorum yaaaaaaaaaaaa :embarassed: :'( :'(

Allah yardimcim olsun napalim hayat bazen acisi fazla kaciyor  :-[ :angel:

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 30, 2008, 11:46:43 ÖS
Itiraf edeyimki simdi su anda herseyi herkesi terkedip bir adaya kacmak isriyorum anlasilamamaktan biktim usandim :'( :'( :'( :'(

yanlis anlasilmaktanda ,iyi omaktanda sürekli anlamaya alismaktanda biktim istemiyorum hic bir sey istemiyorum yaaaaaaaaaaaa :embarassed: :'( :'(

Sevgili gece ,

bu yazdigin "seylerden biktiysan ve sürekli oluyorsa bu "seyler ", neden "hayatinda" , düsüncelerinde v.s. bir
degisiklik yapmaya calismiyorsun ?
Insanlar seni hep  yanlis anliyorsa o zaman o insanlarla hic muhatap olmamaya calis .
Seni devamli yanlis anlayan  insanlarin üzerine ne kadar "düsersen " o kadar cok üzerler seni.
Biraz mesafeli ve "suskun " olmaya calis . Bende öyle yapiyorum ....  ;)

Bak faydasini göreceksin .
Seni devamli yanlis anlayani ,sende yanlis anla ki oda seni anlamaya calissin .....  ;D ---> by esma 41.  ;D

IhnsAllah hersey gönlünce olur .  ;)

yakamozlu_gece

esma 41

3,14

--> İtiraf ediyorum ki, şimdi Frankfurt'ta şakır şakır yağmur yağıyor... ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Temmuz 31, 2008, 12:07:26 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Temmuz 30, 2008, 11:46:43 ÖS

Sevgili gece ,

bu yazdigin "seylerden biktiysan ve sürekli oluyorsa bu "seyler ", neden "hayatinda" , düsüncelerinde v.s. bir
degisiklik yapmaya calismiyorsun ?
Insanlar seni hep  yanlis anliyorsa o zaman o insanlarla hic muhatap olmamaya calis .
Seni devamli yanlis anlayan  insanlarin üzerine ne kadar "düsersen " o kadar cok üzerler seni.
Biraz mesafeli ve "suskun " olmaya calis . Bende öyle yapiyorum ....  ;)

Bak faydasini göreceksin .
Seni devamli yanlis anlayani ,sende yanlis anla ki oda seni anlamaya calissin .....  ;D ---> by esma 41.  ;D

IhnsAllah hersey gönlünce olur .  ;)

Esma canim tavsiyelerin ve dostlugun icin cok tesekkürederim .

Gercekten okuyunca cok duygulandim ama canimin ici vazgecemiycen insanlarsa bu insanlar iste orda ünlü bir ata sözü devreye giriyo

Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen !

gece

Esma41 tuttum bu sözünü aynen öyle yaptim ise yaradi valla saka yapmiyorum ciddiyim  :)

Seni devamli yanlis anlayani ,sende yanlis anla ki oda seni anlamaya calissin .....   ---> by esma 41. 

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 12:38:45 ÖÖ

Esma41 tuttum bu sözünü aynen öyle yaptim ise yaradi valla saka yapmiyorum ciddiyim  :)

Seni devamli yanlis anlayani ,sende yanlis anla ki oda seni anlamaya calissin .....   ---> by esma 41. 

Gercektenmi ?

Valla cok sevindim simdi .

Vazgecemeyen insanlar dahi olsa esma der ki
: Seni devamli yanlis anlayani ,sende yanlis anla ki oda seni anlamaya calissin .....   ---> by esma 41 ;)

gece

Valla Esma cok ciddiyim gercekten öyle oldu meger ben asiri anlayistan kaybedermisim bunu kesfettim 15 yilin sonunda olsun .

Hergün birsey ögreniyor insan cok tesekkürederim Esma.

Aslinda yazdiktan sonra itirafi kendime kizdim ya neden yazdin diye söylendim;

ama senin tavsiyeni okudum ve uyguladim gercekten ise yaradi hatamida buldum :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 12:53:17 ÖÖ
Valla Esma cok ciddiyim gercekten öyle oldu meger ben asiri anlayistan kaybedermisim bunu kesfettim 15 yilin sonunda olsun .

Hergün birsey ögreniyor insan cok tesekkürederim Esma.

Aslinda yazdiktan sonra itirafi kendime kizdim ya neden yazdin diye söylendim;

ama senin tavsiyeni okudum ve uyguladim gercekten ise yaradi hatamida buldum :)

su yöntemi bide ben deneyim ya insAllah isé yarar

esma 41

Senin adina cok sevindim gece.
IhnsAllah hayatinda hep gülersin .

Sana bir tavsiye daha  ;D   hayatinda cok ,cok, cok gül ., gülmek hem hastaliktan hemde yasliliktan (görüntü olarak )  :) koruyor.  ;)

esma 41

IhnsAllah sevgi ....  ;)  (hemde alinti yapmadan cevapliyorum artik )  ;D ;D
Bende hergün biseyler ögreniyorum . ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: esma 41 - Ağustos 01, 2008, 12:58:03 ÖÖ
IhnsAllah sevgi ....  ;)  (hemde alinti yapmadan cevapliyorum artik )  ;D ;D
Bende hergün biseyler ögreniyorum . ;D

ya iyde ben hic yanlis bise yapmadim halde yanlis anlasilldim bunu anlamadim gitti isde :-\

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Ağustos 01, 2008, 12:57:17 ÖÖ

Sana bir tavsiye daha  ;D   hayatinda cok ,cok, cok gül ., gülmek hem hastaliktan hemde yasliliktan (görüntü olarak )  :) koruyor.  ;)

Iste bu tam benlik gerci bir kac haftadir ihmal ettim ama güzellik kürüne  bu geceden itibaren  basladim Esmacim :D

Varya saka bir tarafa Allah cümlemizi huzurdan ayirmasin hepimiz hayat boyu güleleim insAllah :D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 01:02:22 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Ağustos 01, 2008, 12:57:17 ÖÖ

Iste bu tam benlik gerci bir kac haftadir ihmal ettim ama güzellik kürüne  bu geceden itibaren  basladim Esmacim :D

Varya saka bir tarafa Allah cümlemizi huzurdan ayirmasin hepimiz hayat boyu güleleim insAllah :D

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(ama o baya bi zor ya hayat boyunca gülmek :-\)

gece

Sevgi canim sen arada bir gül ya a))))) sorun degil canim  ;D saka ya canim Allah senide hep güldürsün emii))))