Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

he vallaa bende cok sevdim okey:) yuppi:)

kirsehir7

he vallaa bize kalmis.simdi ben giderim milet gelir ben gelirim millet yok tickoff:)

kirsehir7

bu arada sohbet odasi kaldirilmismi nee ??? :o tickoff:)

SEVGI-40

bi türlü tutturamadin yav en iysi millet gelince ben seni arayim hihihihihi funny:) funny:) funny:) funny:)

kirsehir7

arasan nee kocacigim gelirse giremem malum istekleri hic bitmi.kac gündürde 3 cocuk bakiyom onlarinda istekleri bitmii tickoff:)

SEVGI-40

bilmeem ben oraya hic girmedim.bu arada ben el kaldiriyorum hemde sonuna kadar seni cok seviyorum bitanem benim  alkis:)

kirsehir7

ayse gelmis.kiiiiz ayse nasilsin hiihi:)

SEVGI-40

ah cnm benim keske orda olsaydim :'(

kirsehir7

ahh caniiiiim bende seni cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum alkis:) yuppi:) dance:) clap:) utanan:)

SEVGI-40

hicde bile ben seni daha coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum  utanan:)

kirsehir7

benle yarisa girme ben daha cok seviyorum.daha fazla o yazarim ama muharrem abim cooooook kizar onun icin yazamiyorum

SEVGI-40

tmm tmm kizdirmayim bitanecik kuzenimi senin dedin olsun funny:)

kirsehir7

a_ysche

iyiyim canım sen nasılsın..hayrola yaaa ne bu hal coşmuşsunuz sankim..sevgicim sanada merhabaa  utanan:)
ifadeler süper bu arada  okey:)

SEVGI-40

kirsehir7

costuk moddayiz ama kimsecikler yok.alamancilarda dönmedi daha galiba forumu sessiz biraktilar.ifadeler gercekten süper.sagolasin muharrem abim

SEVGI-40

kendi adina konus bidenem ben modda degilim yav olmaya calisiyorum :'(