Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 01:06:58 ÖÖ
Sevgi canim sen arada bir gül ya a))))) sorun degil canim  ;D saka ya canim Allah senide hep güldürsün emii))))
oldu gülmeye calisirim :-[

esma 41

Bir aminde benden.

Olsun arada aglamkata iyidir , sinirlerimizi gevsetiyor.  ;D

Ayda bir kere agliyorsan 29/28/27 günde gülmeye bak.  ;D

Itiraf ediyorum ben gülmeyi cok seviyorum ve cok gülüyorum .

Bana "zarar " veren insanlardan da uzak durmaya calisiyorum.  ;)

gece

ESMA Allah senden razi olsun yaa cok güldüm valla moralim cok yüksek süper espiriler   ;D ;D ;D ;D

yakamozlu_gece

akşam balığa gittik ırmağa su yok diye ve biz ırmağa tam holta atarken sular ı saldılar ve moralim inanılmaz bozuldu boşa yürüdük o kadar yaw :'( :'(

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Ağustos 01, 2008, 01:12:16 ÖÖ

ESMA Allah senden razi olsun yaa cok güldüm valla moralim cok yüksek süper espiriler   ;D ;D ;D ;D

ALLAH senden de razi olsun gece.

Ayrica rica ederim , güldürebildiysem ne mutlu bana...bize  .  :)

kirsehir7

itiraf ediyorum ben SEHERi coooooooooooooook seviyorum.

SEVGI-40

kiz sen ne dönekdin gicik dayeni beni cok sevmiyomuydun nevar bu seherde anlamadimki hep yaninda olan ben yinede seher demi öle olsun dönek kuzenim tickoff:)

elifmichael

bende itiraf edeyim gelmisken oglumu esimden daha cok asigimmm :)

Sichel

İtiraf ediyorum...Okumaktan bıktım bazıları için erken olabilr ama bnm için geç oldu sanırım >:( tickoff:)  Ülke ülke gezmek istiyorum Hatta asıl itirafım bavuula humanrace e bile katılmayı düşündüm belki münihte saklanırım beni unuturlarda farkedilip sınır dışı edilene kadar azıcık gezerim diye utanan:)

Bu arada moralinizi bozmak istemem ama gülmek her zaman işe yaramıyor gerçekten bende gülmeyi çok severim ama ....  :( :( :(

Nefretimsn...

itiraf ediomm=)=)geçen seneki adminden nefret ediom =)=)hala burdaysan heyy gıcık admin!SeNdN nEfReT EdİoM Sn bNm Nefretmsn...!

gece

Itiraf ediyorum beklemedigim tepkileri beklemdigimden almak koyduya üzdü gercekten :(

yücel

Itiraf ediyorum: Almancax Sitesi Harika oldu... halayy:) alkis:) yuppi:) dance:) okey:) funny:) yaril:)

3,14

--> Itiraf ediyorum, chat odasinda oyun oynamanin tadi bambaska... Keske her sey daha da iyi olsa, sen yanimda olsan...

esma 41

Alıntı yapılan: Nefretimsn... - Ağustos 06, 2008, 02:30:30 ÖS
itiraf ediomm=)=)geçen seneki adminden nefret ediom =)=)hala burdaysan heyy gıcık admin!SeNdN nEfReT EdİoM Sn bNm Nefretmsn...!

Itiraf ediyorum gecen seneki  admin  hala o admin ...  :-\

Ama neden böyle yazdigini anlamadim dogrusu ....

En büyük Admin bizim Admin ( yaggggg )  yuppi:)

dero

itiraf edeyim ki mecburen evlendirildim karimi hic sevmiyorum yüregimde gizli bir sevdam var hic mutlu degilim.bosanmak istiyorum.

3,14

--> Itiraf ediyorum ki, bir nedenden dolayi ( ??? ) Agustos Ayi Bilgi Yarismasi sonuclarini göremedigim icin, yarismaya tekrar katildim. Hem sonunda sonuclari gördüm, hem de bir tane yanlisimi daha düzelttim. :)

Ve yine itiraf etmeliyim ki Agustos Ayi Bilgi Yarismasi gercekten cok zor.. Kaliteli sorular gelmis. Kendi adima tesekkür ederim... :)

SEVGI-40

yazik senin karina evlenmeseydin ozaman yazik degilmi o kiza  tickoff:)