Japonya'da iş başvurularında kullanıyorlarmış çok sinir bozucu ama güzel

Başlatan ...mystery..., Ağustos 24, 2008, 04:33:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

https://www.herice.com/mail/6006/

zeka testi gibi bişey ben kaç kere denedim işin içinden çıkamadım bide siz bakın belki çözen çıkar çok gıcık oldum  offoff:) denedim denedim olmuyooo... offoff:)

talay68

ben anlamadım bunu karşıya geçirdim ama noluyor yine anlamadım arkadaş

...mystery...

ben yapamadım sen herkesi karşıya geçirdinmi ??geçirdiysen tebrik ederim ben bunu ne zamandır görüyorum her gördüğümde yapmaya çalıştım saatlerce yapamadım sinirim bozuldu bıraktım.

talay68

hepsi geçmiyor ki iki kişiyi geçirebildim ama bunun iş başvurusuyla alakası nedir pek anlayamadım

...mystery...

yani zeka testi gibi bişey -en azından bn öyle düşündüm- bunu yapmak zor olduğundan yapanlar diğerlerine göre daha zeki oluyor ve haliyle zeki olan insanları işe alarak daha başarılı olmayı hedefliyorlar diye düşündüm ben büyük ihtimalle onlarda öyle düşünmüşlerdir  ;D

talay68

insanları test etmenin daha farklı yollarını bulabilirlermiş başlıgında da yazdıgın gibi sinir bozucu birsey...)

...mystery...

bn bunu çözebilen bi insanın olduğuna inanmıyorum zaten bi kere saçma bi iş için kimse bu kadar uğraşmaz en azından ben uğraşmam ;D

onurserbetli

arkadaşlar ben yaptım herkesi karşıya geçirdim...ister inanın ister inanmayın !!!!!!!

onurserbetli

hatta herkes karşıya geçtikten sonra ellerini yukarı kaldırıp indiriyorlar... sevinçten olsa gerek...

...mystery...

wayyy tebrik ederim ben inanıyorum sonuçta yapabilen birileri nadirde olsa çıkar tekrar tebrikler ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ağustos 24, 2008, 10:35:57 ÖS
bn bunu çözebilen bi insanın olduğuna inanmıyorum zaten bi kere saçma bi iş için kimse bu kadar uğraşmaz en azından ben uğraşmam ;D

bu yorumumuda geri alıyorum demek ki çözebilen birileri çıkıomuş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

onurserbetli

o yorum sayesinde çözdüm yapılamayanı yapmak en büyük hobimdir....tşkler :D:D:D:D:D

...mystery...

ne güzel bi hobi bence en doğrusu ama benimde en kötü huyum o tip şeylerde sıkıntıya gelemem yani çok gerekli olmadığı sürece öyle şeylere kafa yormaktan pek hoşlanmam herkesin sevmediği bi huyu vardır benimde bu ama huy işte insan kurtulamıyor.. :-\

3,14

--> Ben yaptim, hatta iki defa yaptim... :D

Bakin bu da kanitim! :D

Cok kolay degilmis, ama insan düsününce yapabiliyor... ;D Isteyenler olursa isin sirrini söyleyebilirim... ;D

...mystery...

bencede hiç kolay değil yukarıdada söylediğim gibi uğraşmayıda çok sevmiyorum mümkünse işin sırrını ben öğreniyim ;D ;D ;D