Ders 1: Ön Bilgiler

Başlatan almancax, Mart 17, 2006, 06:21:53 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KöniG06

teşekkürler ancak bi iki örnek verseydin güzel olurdu

paramorelif

sitede emeği geçen herkese çok teşekkrler çok çok faydlı bi site olmş okulda anlamadığım almancayı burdan öğreniyorum

ahsu

merhaba bende yeni üye oldum siteyi gerçekten çok başarılı yapmışsınızkonular muhteşem ben kursa giderek ögrenebileceğimi düşünmüştüm ama gerek kalmadı burda detaylı anlatım ve anlayabileceğimi,z bir şekilde hazırlamışsınız teşekkürler elinize sağlık iyi çalışmalar handan dölek izmir.

...mystery...

çok teşekkürler çok detaylı ve net bir anlatım olmuş ellerinize sağlık :)

*serap*

yuppi:)  gerçekten muhteşeşm bir sıte yhaa   süperr

UĞUR

slm  arkadaşlar nede olsa biz türküz onlar önümüze nekadar engel korsa bizde  aşacağıııııııız es gibt kein problem

tulince

Sitenizi yeni kesfettim, yaklasik 4 yildir almanyadayim ve Almancayi bir türlü sevemedim, sanki kulagimi tirmaliyor, ama ögrenmeyede mecburum. Sitede cok yararli ve anlasilir konular var, hazirlayan ve emegi gecen herkese tesekkürler.

MuhaяяeM

Değerli üyelerimiz, Almanca Zamanlar ve Cümleler başlığını verdiğimiz bu bölümde almancax eğitmenleri tarafından hazırlanan Almanca dersler yer almaktadır.

Görüldüğü gibi bu ders konularına konu ile ilgisi olan ve olmayan soru içerikli birçok mesaj yazılmaktadır.

almancax forumlarında Almanca soruların sorulduğu ve cevaplandığı tek bölüm ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölümdür.Almanca hakkında yardım talepleri, sorular, ödevler, merak edilenler... ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölüme yazılmalıdır.

Bu konu daha fazla dağılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.Göndermek istediğiniz yazıları ilgili bir bölüme yeni bir konu açarak gönderebilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

nilakk

teşekkürler bilgileriniz için.