Günlük Hayatta Kullanilan Almanca kaliplar -1- [Tablolu]

Başlatan yücel, Kasım 19, 2007, 11:53:46 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

patriot07ant

Okay

yücel ellerine saglik gercekten cok güzel olmus.tesekürler...

hulusionder

Yücel kardeşim emeğine sağlık.Gerçekten çok güzel çalışma olmuş.

elifelif

Alıntı yapılan: yücel - Kasım 19, 2007, 11:53:46 ÖS
Kendi ellerimle hazirladim... 
Indirmek isteyenler icin altta Ek kismini kullanabilirsiniz...

süpersinnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa
über über superrrrrrrrrrrrrr

sinemm

Hermonie

Siteye yeni üye oldum.Geçen sene A1 sınavını çok iyi bir dereceyle verdim.Ama şuan nerdeyse unuttum sayılır.Bu site harikaaaaa...Yücel bey açtığınız konularda çok eğitici.Sayenizde almancamı ilerleteğim galiba.Emeğinize sağlık.Sevgiyle kalın... :laugh: :laugh:

gece

Bu tabela süper ya tam bana göre cok teekkürler ellerine saglik inan cok isime yariycak .
Zaten kendi sayfama aldimhemen .Tekrar,Tekrar TESEKKÜRLER. :)

yücel

gece

Alıntı yapılan: yücel - Mayıs 18, 2008, 09:43:52 ÖÖ
Rica ederim Arkadaslar... ::)

Kendi sayfam derken pc`me demek istedim yanlis anlamayin haaa ;)

yeniceli32

Yücel Kardesim,
emeginize saglik. Bu bilgiler almancayi ögrenmemde cok yararli olacak....
Sizi takip etmeye devam edecegim.

su_ciceyi

Privatdeutschlehrer

Bir almanca öğretmeni olarak kalıp cümle mantığını tasvip etmiyorum, ancak emeğin tabiki takdiri hakediyor...Kalıp cümle ile öğrenmeye çalışırsanız birşey söylemek istediğinizde beyniniz onun kalıbı neydı diye sormaya başlar ve o kalıbı hatırlayamazsanız yanlış söyleme endişesiyle cümleyi kurmaktan vazgeçersiniz.Bu nedenle benim tavsiyem bolca almanca okumak ve dinlemektir...Internet denen bu deryada herşeyi bulursunuz diye düşünüyorum...Saygılar...

...mystery...

elllerine sağlık çok güzel bir tablo olmuş çok faydalı ve işe yarar ;D teşekkürler :)

talay68

gerçekten güzel olmuş arkadaşların dedigi gibi emegine saglık insanın böyle kalıplaşmış cümlelere de ihtiyacı oluyor

barandevran

tşk gerçekten güzel yapmaışsın..senden bir ricam olacak ben sınava girecem ama halen gün almadım ankarada..acaba sen sınavda çıkabilecek sorunlardan haberin varmı..yoksa  bana tanışma kendini tanıtma gibi almanca konusunda yardımcı oalbilecegin tablo gönderebilrimisin..çok  tşk şimdidenn  danke

Gülseminnn

off offf okurken bile basim donduuu

napicaz biz bu almancayla ya

almanyada dogup buyuyenler ne sansli

calis calis nereye kadar acaba bizde super almanca konusabilcekmiyiz acaba  utanan:)