Japonya'da iş başvurularında kullanıyorlarmış çok sinir bozucu ama güzel

Başlatan ...mystery..., Ağustos 24, 2008, 04:33:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Simdi kagida sonra da Word'da yazdim... Sana da vereyim mi acaba?  cofe:)

...mystery...

3,14

--> Biraz cabala yau.. Hirsiz ve polisi kullan dara düsünce... ;) Eger istersen, ben de buldum demek istersen beklerim ben.. :) Ama ver diyorsan da cevabi söylerim... :)

...mystery...

yok ben bunu bayadır biliyorum uğraştım bi kere saatlerce uğraştım yapamadım ama ne yazık ki.. :( o yüzden anlatabilirsen sevinirim  :)

3,14

--> Cözümleri burada vermeyeyim... Cözmek isteyen arkadaslara mani olmak istemem... ;D Sana özel mesajla atayim, ama sen de kimseye söyleme tamam mi? :P :D

...mystery...

3,14

...mystery...

3,14

wild_cobragirl

Bu işin sırrını birde biz duysak
Çünkü gerçekten insanı krize sokan bişey. Sadece polis ve hırsız geçirebildim. Gerisi yok.

...mystery...

bende size özel mesajla atayım çözmek isteyen arkadaşlara mani olmayalım bizde dimi?  ;) ama sizde kimseye söylemeyin tamam??? ( yukarıdaki mesajın nerdeyse aynısı oldu ama :-\ )

3,14

onurserbetli

çok zor bişey değil arkadaşlar ya,işin sırrı poliste polis herkesi karşıya geçirebiliyor ama hırsızı yalnız bırakmayı unutmayın .... başarılar.....:D

onurserbetli

zuahahah cevabı biyere yazıp göndermek hiç aklıma gelmemişti sadece her seferinde çözüyorum,meger daha yetenekli arkadaşkar varmış......

3,14

onurserbetli

3,14