Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

3,14

--> Hoş geldin jentztsch nasılsın? Nasıl geçti tatil? Bu arada unutmadan bir ömür boyu mutluluklar dilerim, Allah bir yastıkta kocatsın, darısı bekar gençlere olsun, tebrik de ederim, hmm, başka gelmiyor aklıma... ;D Ne diyeyim, hep mutlu olun emi! :)

--> Merhaba Almancax kimler var bakalım oralarda? ;D

3,14

--> So, Almancaxta gri bir üyemizden başka kimse kalmamış, yakamozlu_gece ile konuşacaktım ama çıkmış, neyse arkadaşım, gelince görüp cevaplarsın; nasılsın? Nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?

--> Ben de çıkarım artıki haydi herkese iyi geceleri kendinize iyi bakın! :)

--> Bu arada, yarın girip okursunuz, herkese tek tek sorayım, Sevgi nasılsın? Gece nasılsın? Jentzsch nasılsın? Yücel nasılsın? Esma41 nasılsın(Tatildesin ama Almancaxtan kurtuluş yok orda da.. ;D)? Mehmetemir nasılsın? Sparta nasılsın? Kasus nasılsın? Roze_iz nasılsın? Muherrem Bey nasılsınız? Ayşe nasılsın? Sonsuzluk Yolcusu nasılsın? Kholpa$alı nasılsın? Diğer kırmızı üyeler siz nasılsınız? Onun dışında tanıdığım tanımadığım tüm üyelere de soruyorum; Sizler nasılsınız? Umarım herkes iyidir.

--> Herkese sorduğuma göre şimdi çıkabilirim, herkese iyi geceleri tatlı rüyalar... ;) :)

yakamozlu_gece

iyi geceler almancax sakinleri....

QUELLE35

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 25, 2008, 01:29:14 ÖÖ
--> So, Almancaxta gri bir üyemizden başka kimse kalmamış, yakamozlu_gece ile konuşacaktım ama çıkmış, neyse arkadaşım, gelince görüp cevaplarsın; nasılsın? Nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?

--> Ben de çıkarım artıki haydi herkese iyi geceleri kendinize iyi bakın! :)

--> Bu arada, yarın girip okursunuz, herkese tek tek sorayım, Sevgi nasılsın? Gece nasılsın? Jentzsch nasılsın? Yücel nasılsın? Esma41 nasılsın(Tatildesin ama Almancaxtan kurtuluş yok orda da.. ;D)? Mehmetemir nasılsın? Sparta nasılsın? Kasus nasılsın? Roze_iz nasılsın? Muherrem Bey nasılsınız? Ayşe nasılsın? Sonsuzluk Yolcusu nasılsın? Kholpa$alı nasılsın? Diğer kırmızı üyeler siz nasılsınız? Onun dışında tanıdığım tanımadığım tüm üyelere de soruyorum; Sizler nasılsınız? Umarım herkes iyidir.

--> Herkese sorduğuma göre şimdi çıkabilirim, herkese iyi geceleri tatlı rüyalar... ;) :)

Kırmızı üyelerden biri olarak cevap vereyim dedim teşekkür ederim iyiyim arkadaşım sen nasılsın ?  

mehmetemir21

merhaba arkadaşlar kimse yok ama bi halinizi hatrınızı sorayım dedim.Umarım herkes çok iyidir.Kendinize iyi bakın.Bis bald! byby:)

SEVGI-40

saol onur iyim umarim sende iysindir

SEVGI-40

valla müdürüm buseferde be geldim siz yoksunuz ben iyim sende iysindir insAllah

3,14

--> Sag ol Quelle, sag ol Sevgi, ben de iyiyim. Yatmadan önce foruma bir bakayim demistim de... :)

3,14

--> Bu arada siteye hosgeldin mystery... Üye adin ne anlama geliyor?

...mystery...

adımın ingilizcesi yani gizem ;D almancasını yazmak isterdim ama üye olurken hiç aklıma gelmedi ilk aklıma geleni yazdım  ;D ;D

3,14

--> Neden Almanca degil? ;D Das Geheimnis olurdu iste... ;D Neyse tekrar hosgeldin, bol mesajli günler dilerim. :D Nasilsin bu arada? Neden bu Almanca hevesi? :D Sen cevap yazadur ben cikiyorum.. ;D Hadi ben kactim, herkese selam olsun.

Herkese tek tek sordurup beni yormayin.. ;D Herkes nasil? :) Bu mesajimi okuyup cevap yazmayanlara hakkimi helal etmem... >:( ;D Hadi eywAllah forum aksama görüsürüz umarim. utanan:)

...mystery...

işte üye olurken aklıma gelmedi şimdi olduğu gibi almanca sözlüğümde yoktu bakamadım (internetten bakardım benimkide bahane işte ;D) neden bu almanca hevesi? hmm.. ben arkadaşımla üniversitede almanyaya gitmek istiyorumda mecburen almanca öğrenmek zorundayım bide diğer dillere göre almanca bana daha güzel geliyor baya bi ezber ama ben ezberime güvenirim o yüzden çok problem yaşamayacağımı düşünüyorum. ben iyiyim de sizler nasılsınız onu soralım (sanırım bütün sorularına cevap verdim ;D) uff çok uzun oldu ;D ;D ;D

kirsehir7

slm millet ben geldim.kimler var bakim orda yuppi:)
özledim vala sizi yuppi:) clap:)

talay68

ben varım kırşehirli arkadaşım ama hiç tanışmamıştık senle yine de mesaj yazayım dedim

kirsehir7

slm talay sen yeni üyesin galiba ben bi kac gündür yoktum formda.tanisalim.ben kirsehirli,almanyadayaim.sen kacinci wien desin?

talay68

memnun oldum kırşehirli. evet yeni üye sayılırım önceden kaydım vardı ama sakarlıgım sayesinde siliverdim ben 20.bezirk te oturuyorum sen almanyanın neresinden