Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

slm gece ablacigim özledim seni yaw nirelerdesin.bende yoktum kac gündür.

gece

as Kirsehirim nerde oalim buralardayim ugrasip duruyorum ya sen Türkiyeye gittinmi ben hep burdaydim yaa  offoff:) tickoff:)

kirsehir7

cenazemiz varken gitmistim onu biliyosun.10 gündür falanda evde yoktum giremedim buralara

yakamozlu_gece

gece şimdiden beni başından sağ dın yaw konuyu saptırıyosun..kırşehirli naber nasılsın falan neyse olsun kalbimi kırdın...

gece

Olurmu hic Yakamozlu_gece

ben baktim bile senin  sehrine valla güzel bir yermis Papeburg hatta bir resim ekleyim herkes görsün demi ama ...

Güzelmis hakkatten  ;)

yakamozlu_gece

biliyorum harika bir yer gece orası Allah hayırlısı neyse onu eylesin...

gece

Amin ....

Umarim kolay ev bulursun simdiden arayin bence Almanya genelinde ev bulmak iskencedir yaaa ....

yakamozlu_gece

o konuda Allah yardımcımız oldu ev bulduk hemde içinde eşyalarıyla gece kırasıda guzel evde guzel Allaha şükürler olsun...

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ağustos 28, 2008, 06:04:25 ÖS
o konuda Allah yardımcımız oldu ev bulduk hemde içinde eşyalarıyla gece kırasıda guzel evde guzel Allaha şükürler olsun...

Süper ya cokkkk sevindimmm  alkis:) alkis:) alkis:) valla

Allaha sükür ee  ya:) gerisinden korkma kardesim valla insanda huzur varsa heryerde mutlu olur inan yeter.

Hic endiselenme sen heryerde yaparsin Allahin izniyle en büyük sorun evdi basarmissiniz daha neki ....

gece

Evet arkadaslar simdilik cikmak zorundayim umarim tekrar görüsürüz hoscakalin ...

SEVGI-40

gercekten cok güzel bi yermis ya bende geliyorum yuppi:)

SEVGI-40

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ağustos 28, 2008, 07:02:04 ÖS
gercekten cok güzel bi yermis ya bende geliyorum yuppi:)

ne zaman geliyosun sevgi ben geleyimde sonra sen gel yaw hem seni karşılarım ben ok..

SEVGI-40

bana kalsa hemen ilk ucakla ama sartlar el vermiyo yakomozlu gee ya oldu sen bi gel hayirlisiyla sonrada ben gelirim ;D ;D

yakamozlu_gece

talay68

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ağustos 28, 2008, 07:04:26 ÖS
talay hemseri sayilirmisiz gercekten yav
sevindim sevgi-40 sen nerelisin burda amma hemşeri buldum kendime

kirsehir7

Alıntı yapılan: talay68 - Ağustos 28, 2008, 10:29:15 ÖS
sevindim sevgi-40 sen nerelisin burda amma hemşeri buldum kendime
sevgide kirsehirli.benim kuzen olur kendileri ya:)