Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talay68

e öyle ne yaparsınız insan sevdikleri hatırına dayanmak zorunda kalıyor gurbet ellere

SEVGI-40

bizde isde iyi olmaya calisiyoz talay ya.kendi kendimize komiklik yapiyoz isde alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)buyur katil sende  halayy:)

kirsehir7

talay68

teşekürler size yeni üye de olsak hemen kabullendiniz beni danke schön

yakamozlu_gece

arkdaşlar gurbet memleket aşk sevgi ağlamak kalmak oturmak derken hayat böyle bitecek işte bırakın hayat sizi nereye sürüklüyosa orda mutlu olmaya çalışın....

SEVGI-40

nerdesin kiz sen bekletiyon beni burda alla alla  offoff:)bekletilmeye gelirmiyim ben aaaaaaaaaaaaaa nekadar ayip yaril:) neysem hosgelmissen tekradan gurban dance:) dance:)

kirsehir7

bekletirmiyim kuzen seni.benim üyelikte kücük bi problem vardi muharrem abi onu cözüyodu.

SEVGI-40

nerdesin kiz sen bekletiyon beni burda alla alla  offoff:)bekletilmeye gelirmiyim ben aaaaaaaaaaaaaa nekadar ayip yaril:) neysem hosgelmissen tekradan gurban dance:) dance:)

yakamozlu_gece

aslında yeni üyelere karşı ilk önce soğuk oluruz garip garip sorular sorar hatta ondan habersiz özel mesajlarla dedikodusunuda yaparız biz hatta hakkında ne dedikodular yapıyoz  ;D ;D

SEVGI-40

hahahaah hic gülcem yoktu ya yakomozlu gece valla. yaril:) yaril:)

yakamozlu_gece

talay68

gerçek mi madem konuştunuz söylen bakem ne konuştunuz
kullaklarım yanıyordu bir kaçgündür tahmin etmeliydim ;D

talay68

SEVGI-40

adi üstünde talay dedikodu bu söylenirmi dedikoducunun biri gelir sana söylr bigün dedikodu bu kulaktan kulaga sahibini bulur sonunda

kirsehir7

yuppi:) alkis:) ya:) clap:) dance:) kop:) okey:) offoff:) offoff:) yaril:) funny:) byby:) cofe:) halayy:) hiihi:) tickoff:) utanan:) hehe baktim havanizdasiniz arkadaslar bende halay cektirim dedim

yakamozlu_gece

senin hakkında neler var neler sen yürürken hep arkana bakanlardanmışsın aslı varmı...

SEVGI-40

iy yaptin kuzen havaya girdik valla almancax sayesinde burada olmasa hepten kafayi yirik cümlecek yaril:) yaril:)