Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

hahaha ilahi yakomozlu gece etme eyleme yav simdi diyodur nerden bulasdim sunlara hehehehe

kirsehir7

öyle kuzen ama eskiden daha bi canliydi msj yetistiremiyoduk sabahlara kadar siteden cikamiyoduk.simdi baya bi duruldu.
eeee
nerde bizim esma jentz,asil,sparta,onur,burcu,duygu
ooooo olmazki yaw özletiyolar hep kendilerini gelin gayriiiiii

SEVGI-40

gece abla yav peri gibisin bi görünüp bi kayboluyon yaril:) yaril:) yaril:)

yakamozlu_gece

ama sevgi dün gece sen demedinmi bu talat aslında gıcık birine benziyo bende dedimya bende şüphe ediyom diye...  ;D ;D

kirsehir7

gece abla öyle bakma hadi sende sohbeteeeee.

SEVGI-40

dedik demesinede pat diye ortaya söylenirmi simdi  kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

kirsehir7

evet evet dedin sevgi bende duydum.aaa cok ayip hep dedikodu yapiyomnuz aaa tickoff:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ağustos 30, 2008, 12:23:31 ÖÖ
öyle kuzen ama eskiden daha bi canliydi msj yetistiremiyoduk sabahlara kadar siteden cikamiyoduk.simdi baya bi duruldu.
eeee
nerde bizim esma jentz,asil,sparta,onur,burcu,duygu
ooooo olmazki yaw özletiyolar hep kendilerini gelin gayriiiiii

ne yani biz yetmiyozmu walla kalbim kırıldı şimdi  :-\ :-\ öyle olsun :'(

SEVGI-40

aynen valla bende kirildim  :(

SEVGI-40

bidaha sizle dedikodu yaparsam neolim sattiniz iki dakkda beni yav söylenirmi bunlar digerlerini söylemeyin bari kop:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ağustos 30, 2008, 12:25:12 ÖÖ
dedik demesinede pat diye ortaya söylenirmi simdi  kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

ama söyletiyosun ayol sende yaaa kız talat uyudu heralde talatın yoksa pc başında uyuya kalma özelliğidemi var ;D ;D

kirsehir7

olurmu yakomozlu gece sizde gelmeseniz sizide özlüyoruz.hep beraber olursak daha iyi olur demii yanii

kirsehir7

SEVGI-40

bence bunlarin  arsina nerden geldim diye sok olmusdur pc basinda donup kalmisidr

SEVGI-40

hadi hadi lafi degistirme kuzen bizi begenmiyormusun

kirsehir7

begenmez olurmuyum aaaa.
bu arada  kuzen kizarmisin clap:).sana kirmizi cok yakismis  yuppi:)

talay68

aşkolsun hepinize bende kendi kendime seviniyordum bir sürü hemşerim oldu diye meger durmadan beni çekiştiriyorlarmış
ayrıca evet en büyük hobimdir bilgisayar başında uyumak yuppi:)