Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ağustos 30, 2008, 12:43:12 ÖÖ
yürü be yakomozlu gece kim tutar seni evt kuzen dah dün telde bu talay nerden cikti diyodun noldu yuppi:)

senin kuzen iyi rol yapıyo ama az değil nasılda masum konuşuyo o varya o  ;D birde her dedikoduda yemin ettirmezmi çok akıllı :o :o

3,14

--> Yok fazla açık yoktu yakamozlu_gece... ;D

SEVGI-40

ne ifitrasi kiz itiraf et hadi hadi

talay68

inşAllah bende kızarmak istiyom  
teşekürler onur memnun oldum gürdünüz mü ilk tanışma işte böyle olur dedikodu yaparak degil dance:) dance:)

kirsehir7

ozaman kuzen simdiden pesinen gül gülebildigin kadar
yaril:) yaril:) funny:) funny:) funny:) funny:) yaril:) yaril:) yaril:) yuppi:) yuppi:)

talay68

SEVGI-40

biz anormal onur normal napak idare et hemserim  dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:)

SEVGI-40

he kuzen bende öyle yapiyom

3,14

--> Kim dedikodu yapmış?? ???

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Ağustos 30, 2008, 12:45:51 ÖÖ
inşAllah bende kızarmak istiyom  
teşekürler onur memnun oldum gürdünüz mü ilk tanışma işte böyle olur dedikodu yaparak degil dance:) dance:)

talay aslında varya onurdur hee bu işlerin başı benden demesi baksana tanışma yazışmasına aslında senin ne olduğunu anlamaya çalışıyo o varya o benden demesi dikkat et ;D ;D

SEVGI-40

2 3 sayfa öncesini oku anlarsin onur anlatmasi uzun sözde ben yapmisdi msonra yakamozlu gece simdi kuzen yuppi:) yuppi:) yuppi:)

3,14

--> Aaaa üstüme iyilik sağlık, daha neler yakamozlu_gece...  angry:)

SEVGI-40

hahahhahhaha simdide onur kimvurduya gitti ya evt evt dogru ama cok dedikoducudur o

talay68

sabahtan beri beni çekiştiriyorlarmış itiraf ettiler

SEVGI-40

hep yakomozlu gecenin yüzünden herseyi ortaya döktü yav dedikodu gizli olur gizli dance:) dance:) dance:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 30, 2008, 12:49:02 ÖÖ
--> Aaaa üstüme iyilik sağlık, daha neler yakamozlu_gece...  angry:)

sen varya sen geldiğinde demedinmi bize durun siz ben anlarım bunun niyetini ne olduğunu sen varya sen ya:) ya:) ;D ;D

kirsehir7

slm warum.senin ses hic cikmiyooooo