Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Ağustos 30, 2008, 07:50:43 ÖS
ne yaptınız millet ne var ne yok

ne olsun bee emine aynı bırakdığın gibi işte bugün bir üye olan arkadaşımız olduda onu konuşuyoz kaynanasını hiç sevmiyomuş o kadar kızıyomuşki bana özelden diyoki bir gece boğup öldüreceğim diye ay kız ne gelinler var ayoll ya:) ya:)

;D ;D

talay68

ay kimmiş o kaynanası fena olan  ;D

kirsehir7

aa kimmis bu üye ben görmedim.bak sen su terbiyesize.demek öldürecekmis hiiimm tickoff:)

SEVGI-40

vallami geline bak ya yaril:) ne insalnlar var insanlik gercekten öldü katili menfaat hahaahahahh funny:) funny:) funny:) funny:) kop:) kop:) kop:) kop:)

talay68

kaynanadan tatlı var mı bu dünya da ;)

yakamozlu_gece

laff aramızda kızlar gece gelecekmiş aman laff kaçırmayın hee daha neler neler anlattı yeminde ettirmedi ;D

SEVGI-40

hazir ettirmemisken hepsini dök ortaya hahahahah dance:) dance:) dance:) funny:)
vay be geline bak kiz emine ilk gelin sensin heralde kaynana tatli diyen sasirdim yaril:) yaril:) yaril:)

talay68

yakomozlu gece sen bu dedikodu işini ilerletmişsin yaw yaril:)

yakamozlu_gece

kaynanayı kaynar kazana atmalı yandım gelin veya damat dedikce ne yapmalı altına odun çatmalı ;D

talay68

ilk gelin ben degilim ama harşey herşey karşılıklı sevgi de saygıda okey:)

SEVGI-40

yav yazik yav yakomozun adini dedikoducuya cikardim hic isi olmaz özdemir abimin aaaaaaaaaaa sakaydi saka  :) :)

SEVGI-40

ilahi yakomozlu gece ya sen cok yasa hahaahahahahah

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Ağustos 30, 2008, 07:58:37 ÖS
yakomozlu gece sen bu dedikodu işini ilerletmişsin yaw yaril:)

yok ayol ne dedikodusu sadece duyduğumu paylaşdım  utanan:) utanan:) utanan:) ayol aşk olsun dedikoducu olduk hemi  :embarassed: :embarassed:

talay68

özdemir abi den al haberi

yakamozlu_gece

walla böyle yaparsanız bişey söylemem size ayoll :( :(

talay68

yok ay öyle demedim sen söyle yinede bildiklerini dance:) dance:) dance:)

talay68

sevgiyi kaybettim yine sevgi nerelerdesin  halayy:) halayy:) halayy:)