Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talay68

bence de gitmem biryerlere dedi ama kayıp ortalarda yok tickoff:) tickoff:)

kirsehir7

ee emine anlat almanca kursuna basladinmi?

kirsehir7

kacinci viyanaydi süöyledin galiba ama ben unuttum yaa utanan:)

talay68

ooooo bitti bile  clap:)
20.viyana

kirsehir7

10.viyanaya yakinmi?maslAllah sinavada girdinmi?

talay68

kurs bitti ama bende bittim valla

talay68

sınava daha girmedim 10.viyanadaydı zaten kursum u-bahn la 15 dakika

kirsehir7

benim teyzemler arda oturuyor.abimde yakin oraya iyi viyanaya gelince görüsürüz kuzen de gelir
dedikodu yapariz artik yaril:)

talay68

valla hiç fena olmaz zaten pek arkadaşım yok buralarda yuppi:) yuppi:)

SEVGI-40

kapilari kitleyemedim yine ama actim buyrun girin
emine kuzen satmadim yav asil siz sattiniz bi gittiniz gelmediniz misafirimiz vardi ondan giremedim kusura bakmayin
bu arada emine viyanada oturuyomusun cok sevindim görüsürüz insAllah bizim tüm sülale orda
bgun yokum calisiyorum yoklugumu aratma kiz emine

gelincek görürsünüz yakomozlu gece,gece ,kuzen,emine,onur,müdürüm unuttugum varmi bilmiyom hepnize slm nasilsiniz bakim

3,14

--> Sağ ol Sevgi ben iyiyyim sen nasılsın? Diğer arkadaşlar nasıllar?? :) Bugün Mainfest'e gideceğim... :D Dün de gidip gezmiştik kuzenle... yuppi:) Gelmek isteyenler varsa haber versinler!!! okey:) clap:) dance:) ya:) alkis:) yuppi:) hiihi:) halayy:)

3,14

--> So Leute! Ben çıkıyorum, Mainfest'e gelmek isteyenler varsa, bır telefon uzağınızdayım! ;D ;D Hadi yarın gelebilirim anca... Görüşürüz hepinize selamlar... byby:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 31, 2008, 07:24:33 ÖS
--> Sağ ol Sevgi ben iyiyyim sen nasılsın? Diğer arkadaşlar nasıllar?? :) Bugün Mainfest'e gideceğim... :D Dün de gidip gezmiştik kuzenle... yuppi:) Gelmek isteyenler varsa haber versinler!!! okey:) clap:) dance:) ya:) alkis:) yuppi:) hiihi:) halayy:)
yaaaa  tickoff:) banane bananeee bende bendeee  yaril:)  yaril:)  yaril:)

SEVGI-40

aaaaaaaaaaaaaa olm,adi amam arkadaslar yoklugumu aratmayin dedim emine hicbiriniz gelmemisiniz ayip yani

SEVGI-40

slm özdemir abi nerlerdesiniz  yav

SEVGI-40

gece abla sende hosgeldin yakomzlu gece kacti hemen yav

gece

Hosbuldum nasilsin Sevgi  yuppi:) alkis:)