Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

anlıyorum bende bugün tam 16 kilometre yürüyüş yapdım sonra maça baktık eve geldim yürümeyi çok seviyorum... bugün burda hava bozdu yağmur yağdı yağacak dedik geri açtı yine yağmdı yaw.. ;D

SEVGI-40

hadi ya bende yürümeyi cok seviyorum  ;D ;D ;D

yakamozlu_gece

çalışıyorum dedin ne iş yapıyosun okul dışında sen..

SEVGI-40

yakamozlu_gece

bilmem bana söylememişisndir yoksa sormazdım sanırım tekrar neden sorayımki demi kırşehirlisiniz demi sizde kuzenin gibi..

SEVGI-40

cok iiyi hatirliyorum özellikle sana söylemisdim neyse.evt anne kirsehirden baba kochisardan ama ben kirsehirde dogdum büyüdüm kirsehirliyim yani  ;D

yakamozlu_gece

cok iiyi hatirliyorum özellikle sana söylemisdim neyse.

yani ben ikinci kez soruyom bir daha hemi..

SEVGI-40

evt ama olsun önemli degil yüz kerede sorsan cvplarim  ;D

yakamozlu_gece

way way abisinide kırmazmış yüz kerede cevaplarmış teşekkürler kardeşime saol.... bu akşam kayseri sporu yenemedik hala onu düşünüyorum işin aslı ben yaw..

SEVGI-40

kirarmiyim hic ;D.ahahahahh kayseri spormu kop:) kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)amn ya spor bu bida oynarlar düsünme halayy:) halayy:)salla gitsin

yakamozlu_gece

önümüzdeki maçlara bakacağız her maçtan sonra servetin demesiyle...

SEVGI-40

yakamozlu_gece

hep böyle bakıyoz maçlar bitiyo hedefi bulamıyoz bir dahaki sezona bakacağız hep sallıyolar sonra jubile yada transfer oluyolar yeni gelende devam laf üretmeye sen bekle.... offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

SEVGI-40

aman abi ya kaybedilen mac olsun insanlik olmasinda ;D(alakaya maydonoz tesseli verim dedim icik yaril:) yaril:))bosver halayy:)

yakamozlu_gece

ama servet abim bu gece konuşmasında önümüzdeki maç kesin dedi bakacağız ;D ....  sevgi kimseler gelip gitmiyor talay da boşada bizi nerelerde gelmeyecekmi..

SEVGI-40

yok o gelmez bu saatte sanmam terkedildik ya :'( :'(

yakamozlu_gece

olsun be sevgi kimler terk etmediki bizi onlarda terk etsin peki onur nerelerde bu gece odamı gelmedi hiç..