Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> O senin hatan neyse degistirirsin, ama adam yüzünden gittim kac tane Küchenrolle harcadim sildim yeri, ama hala yapis yapis kaldi, bi de kiriklar... Hahahahaha ;D Adam Apfelwein'in parasini verdi, parasinin üstünü aldi, tam alip gidecekti ki, nasil ettiyse bir ses duydum....  funny:) funny:) Baktim ki Apfelwein'i yer icmis... kop:) kop:)

SEVGI-40

bir hafta öncesinen kadar bende öyleydim hemde yillardir bu is iyi oldu ya kafam dagiiyo biraz yorulsamda degisiklik oluyo yinedne oturduk kaldi kevde >:(

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 02, 2008, 12:37:13 ÖÖ
--> Isten geldik birisi cikip da gel omuzlarin agrimistir masaj yapayim demedi.. :( Bir Özdemir kardesim teklif etti... ;D Hadi Özdemir gel yauu.... ;D

gelecemde ben sana en son çıkmanda ne dedim hani sen demişdin beni arkdaşlar alışverişe çağırıyo çıkmalıyım demişdin bende cola getir gelirken demişdim yoksa benmi yanlış hatırlıyom yaw :( rüyamı gördüm acaba...

SEVGI-40

gece

cin biberi kola yanlis servis kirilan siseler omuzagrilari amaniinnn benimkafam karisti ya  ;D

SEVGI-40

3,14

--> Demistin ama unuttum yau... :-[ Sac jölem kalmamis, kac gündür onu bile unutuyorum... :(

SEVGI-40

unuttun iyi olmus jöle saci döker ;D ;D ;D ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 02, 2008, 12:46:15 ÖÖ
--> Demistin ama unuttum yau... :-[ Sac jölem kalmamis, kac gündür onu bile unutuyorum... :(

o zaman yarın eve gelirken işten aynaya bakarsın inşAllah... ;D.....o zaman eminim aklına gelecekdir....

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 02, 2008, 12:47:48 ÖÖ
unuttun iyi olmus jöle saci döker ;D ;D ;D ;D

10 senedir hep kullanırım askerliğin dışında hep kullandım saçlarım Allaha şükür hala sık dökülmedi yani kullanabilirsin onur ben test ettim...yalnız egos kullan başın belada oluyo ama olsun.....;D

3,14

--> Ya baktim baktim ama o kadar yapmam gereken is vardi ki elim degmedi ya... :( Sonra da unuttum zaten... :(

--> Ya yok Sevgi neresi güzel ya... Gelen kizlar gizli gizli gülüyorlardi, acikta bir sey de olmadigina göre kesin sacima gölüyorlardi... >:( Ben onlara gösteririm yarin..... Jöleli saclarimi... ;D

3,14

--> ;D ;D Ben Taft kullaniyorum, Schwarzkopf'tan... ;D

yakamozlu_gece

kardeşim benim yarın o kızları peşine dizip eve getir görsünler gülmeyi....;D

SEVGI-40

aman ya bosver sen dis görünüs budalasi kizlari  okey:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 02, 2008, 12:54:46 ÖÖ
aman ya bosver sen dis görünüs budalasi kizlari  okey:)

gecenin sözü ilan ediyorum bu sözünü  clap:) clap:) clap:) clap:) okey:) okey:)

SEVGI-40

et et  ;)
yalanmi simdi simarik hic bi ise yaramayan bos insanlar isde adam yerine bile koymama ben öylelerini kiz dedin biraz oturakli delikanli olcak o slklarda kimmis dimi yani alkis:)