Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

helal be yürü sevgi gerçeken bu gece süper sözler dökülüyo form da ama herkez bu sözleri dikkate alsın gerçekten sevgi hayatın gerçeklerini döküyo ortaya yürü svgi kim tutar seni....

3,14

--> ;D ;D Valla öyle.. ;D Ama onlar öyle garip garip bakarlarken isimi de düzgün yapamiyorum yau... :-[

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 02, 2008, 01:01:50 ÖÖ
--> ;D ;D Valla öyle.. ;D Ama onlar öyle garip garip bakarlarken isimi de düzgün yapamiyorum yau... :-[

o zaman senin elin işte gözün oynaşta...kusura bakma yani... ;D ;D ;D

SEVGI-40

ooooooo daha neler varki hayat isde kimini cabuk olgunlasdiriyo kimi ömür boyu gerizekali kaliyo yazikki bi cogu gerizekali kaliyo.kendini adam yerine koyan okadar aptal ise yaramz varki neyse sözün kisasi bu seyler icin söylencek cok söz varda neyse bosverim.
yani o slklari hic mi hic adam yerine koyumda kafaya bile tkmmam kafama yazik ya ;D

yakamozlu_gece

3,14

--> Yok ondan degil, elim iste, ama öyle geliyor ki bana, sanki hepsi bana bakiyor.. Bir hatami ariyorlar gibi... O zaman da elim ayagima dolasiyor... :-[

SEVGI-40

cok dogru söyledin yakomozlu gece bizde calsiyoruz ama kimseyi de gözümüz görmüyo yani kafayi bile kaldirip bakmiyom napcamya alla alla.ne istiyolarsa ver gitsinler ne bakioyon send elin kizlarinia >:(

yakamozlu_gece

ama biz erkekler bakıyoz işte bazen utanan:) utanan:) biz demeyim onur şimdi ben bakmıyom der ben bakıyom  utanan:) utanan:)

SEVGI-40

bukladar alkis banamiydi tesekkürler ozmn  özdemir abi
demmekki diger lerinide söylesem 2oo tane fln alikis calan emotion koyarsin ama hic ellerimi bile yormuycam o tür slklar icin hehe

3,14

--> Ya ben bakmiyorum ki, sanki onlarin gözü hep üstümde... Calisirken ter basiyor valla bir hata yapicam da kizlara rezil olacagim diye... utanan:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 02, 2008, 01:07:21 ÖÖ
--> Ya ben bakmiyorum ki, sanki onlarin gözü hep üstümde... Calisirken ter basiyor valla bir hata yapicam da kizlara rezil olacagim diye... utanan:)

demekki kızlara ilgin varki utanıyosun seni seni açıkca söyle onur sende ufak tan bakıyosun yani kızlara... ;D

SEVGI-40

ja ja tabi sennin niyetin anlasildi hadi hadi olursan ol nolmus onlar bin hata yapiyolar h >:(emde affolunmaz bi sekilde sen iisinde bir hata yapmisin cookmu

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 02, 2008, 01:07:17 ÖÖ
bukladar alkis banamiydi tesekkürler ozmn  özdemir abi
demmekki diger lerinide söylesem 2oo tane fln alikis calan emotion koyarsin ama hic ellerimi bile yormuycam o tür slklar icin hehe

alkışlar sana tabiki ne diyeceğini ben zaten biliyorum o yüzden alkışların en güzelini sana armağan ediyorum bu gece kardeşim....

yakamozlu_gece

hadi onur cevap bekleniyo...  ;D

SEVGI-40

SEVGI-40

3,14

--> Yok ya benim karsi cinsime ilgim yok da öylesine bakiyorum hahaha tabi karsi cinse ilgim var.. Normal bir insanim iste... utanan:) Ama onlar bana bakmaz.. O yüzden neden ben onlara bakayim ki...  angry:) yuppi:)