"Alarm für Cobra 11" dizisinin almanca bölüm linkleri

Başlatan wild_cobragirl, Ağustos 27, 2008, 02:23:19 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wild_cobragirl

Elimde isteyenler için "Alarm für Cobra 11" dizisinin almanca bölüm linkleri var. Ve burada birkaçını sizlerle paylaşmak istedim. (Bu dizinin tutkunuyumda utanan:);D Tabi çok isteyenler olursa Türkçeleri de var. Hatta çekçe bile olanlar var.  clap:)

FÜR IMMER UND EWİG (14.sezon)  dance:)

/> /> /> /> /> /> /> />
Toplam 739 MB

wild_cobragirl

şimdilik bu kadar.  Elimde çok bölüm var ancak rapidshare eklenmiş olarak pek yok. :)

3,14

--> Çok iyi yapmışşın ben bu diziyi çok seviyorum, süper bir dizi, ben de Cobra 11'ciyim. ;D Ama şuan pc besbeter... :'( şimdi indiremem sanıyorum... :( Keşke parça parça olmasaymış... Bütün bütün yok mu? ;D

talay68

bence de çok güzel bir diziydi
paylaşımın için teşekürler bilgimiz olmuş oldu ....

wild_cobragirl

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 27, 2008, 04:28:13 ÖS
--> Çok iyi yapmışşın ben bu diziyi çok seviyorum, süper bir dizi, ben de Cobra 11'ciyim. ;D Ama şuan pc besbeter... :'( şimdi indiremem sanıyorum... :( Keşke parça parça olmasaymış... Bütün bütün yok mu? ;D

Malesef bölümün boyutları yaklaşık 280 MB oldukları için rapidshare tek parça halinde almıyor. O zaman sana şunu tavsiye edeyim. https://rtl-now.rtl.de/cobra.php adresine girdiğinde orda birçok Cobra 11 almanca bölümler bulabilirsin  dance:) . Hatta istersen indirebilirsin de. Ben bunları ordan indirdim. Bu perşembe (04.09.2008) günü cobra 11 yeni sezon bölümleri başlayacak  alkis:) . Uydusu olanlar yeni bölümü RTL'den izleyebilirler  hiihi:) . Almanya saatiyle saat 20:15'te (Türkiye saati 21:15'te) başlayacak. yuppi:)  Sakın kaçırmayın.

3,14

--> Iyi iyi cok sevindim... :D :D Saz kursuna basladim persembeleri gidiyorum, cikar cikmaz son gazla gelirim eve seyrederim.. ;D

3,14

--> Öteki haftaya da dizide beni koyarlar, böyle hizli sürerken su kadar kazaya mani oldu, Cobra 11 diziyi birakip Onur'un pesine düstü diye... funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:)

wild_cobragirl

Size bahsettiğim o yeni bölümün linklerini çıkardım. Aksiyonun bir saniye hız kesmediği bir bölümdü. Nefeslerin tutularak izlendiği bir bölümdü. AUF EİGENE FAUST 04.09.2008 tarihli 22.sezonun 5 partlık pilot bölüm linkleri...   halayy:)

/> /> /> /> />
Toplam 443 MB

Gerçekten müthiş bir bölümdü.

wild_cobragirl

EXODUS bölümünün 3 partlık linkleri...

/> /> />
Toplam 221 MB

ondeeer

arkadaşım bunların hepsini dvd leyip adrese yollama gibi bir sansın var mı

gokhan_akde

Teşekkürler Kardeş Emeğine Sağlık.
Devamını Bekliyoruz.