Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 02, 2008, 01:19:02 ÖÖ
Bende iyiyim sagolun.Ben kacayim.Kiz muhabbetleri evli adami bozar..  :P Hadi kendinize iyi bakin arkadasalr.Görüsmek üzere..  byby:)

haydi şimdi özdemir ne diyecek bu söze yaw... :P :P :P en iyisi iyi geceler diyem kardeşime o bizi yanlış anladı  ;D ;D byby:) byby:)

3,14

--> Lafi degistirmeden aciklayayim... Genelde cok müsteri olunca beni bir telas sariyor, cabucak bitireyim diye.. Bazen yapiyorum, ama bazen salak müsteriler yüzünden uzun sürüyor... Bir de bu benim sucum oluyor... O kadar hizli kasieren yapiyorum, ama müstesi iki saatte parasini verdigi icin, o duraklama hizimi da kesiyor.. Sonra tekrar hizlan isin yoksa... Bir de üstüne üstlük sigaralara dikkat etmem gerekiyor, ickilere... Alisveris arabalarini disari cikarmamalarina.... Bunun üstüne de o telasin icinde bu kizlar bakiyorlar bana.. Sanki ben 4 motorlu bir ucagim.. Her insan gibi iki elim, iki ayagim, iki gözüm var.. Hangi bir isi yetistireyim ben... Arkadasi kasaya cagirinca da, biraz daha hizli calis diyor, benim de islerim var diyor... Elimden geleni yapiyorum diyorum ben de... Kizlara bakacak vakit mi varmis.... :S Sacma bir konu yüzünden geldigimiz yerlere bak.. Kizlara baktigimiz da kabahat oldu.. Tamam bundan sonra erkeklere bakarim.. Allah Allah ya... Bu kadar yorgunlugun üzerine su salak konu yüzünden üstüme geliyorsunuz ya helal olsun size Sevgi ve Özdemir....

SEVGI-40

bence yanlis anlamadi sakasina söyledi
onurun capkinliklari isde nediycen :P

3,14

--> Kendine iyi davran Jentzsch.. Yengeye cok selam.... :)

SEVGI-40

bu kadar isin arasinda kizlara nasil dikkat ettin hayret

3,14

--> Bu isleri bitirince bakabilirim, kiz kalirsa eger.... Zaten öteki arkadaslar marketin arka tarafinda ayarliyorlar kizlari, bize gelene kadar kiz mi kaliyor.. Neyse kalmazsa kalmasin, kendileri bilir...

SEVGI-40

tüh yazik sana kiz kalmamis vah vah cok üzüldüm simdi bune ya isemi gidiyolar kizlarami ne kizlar var ya nebicim insanlar basit isde basit kizlar yüz karalari  >:(

yakamozlu_gece

onur kardeşim hepsi şakaydı kusura bakma  utanan:) utanan:) utanan:)
ama süper bir kalbin var bunun içinde sana hayranım ;D ;D
işinde zor biliyorum senin işte ne halde olduğunu hayal edebiliyorum Allah kolaylık versin artı sabır versin insanlarla uğraşmak zor meslekdir.. okey:)

SEVGI-40

neyse arkadaslar ben daha fazla sinirlenmeden kacim ne insanlar varmisda haberimiz yokmus ya Allah isla etsin ne diyim
iyi gecelr özdemir abi iyi gecelr onur
görüsürüz bye kib

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 02, 2008, 01:26:06 ÖÖ
--> Bu isleri bitirince bakabilirim, kiz kalirsa eger.... Zaten öteki arkadaslar marketin arka tarafinda ayarliyorlar kizlari, bize gelene kadar kiz mi kaliyor.. Neyse kalmazsa kalmasin, kendileri bilir...

patronla konuş sende marketin arka kısmına geç... ;D

yakamozlu_gece

iyi geceler sevgi kendine iyi bak kardeşim....

3,14

--> Sorma Özdemir... Bak bugünden kücücük bir parca;

-Normal kasieren yapiyorum ben, sonra birden müsteri bozgununa ugradim... Hizli hilzi calismay cabalarken, müsteriler yavaslatiyor, biri ordan sise otomati kagidimi vermiyor diyor, öteki para bozdurabilir miyim diyor, baska biri alisveris arabasi icin bir euro tümler misin diyor, chef bu müsteriler ne kadar cogalmis uyuyor musun diyor, ordan birisi otomatik kapi acilmiyor diyor, arkalardan ikinci kasayi acsaniza sesleri yükseliyor... Napsin Onur? Bir de sigara calan müsteri var mi diye bakacagim... Nasil becereceksem....

3,14

--> Sag ol Sevgi üc kurusluk bir insan yerine koydun ya beni, ölsem de gözüm acik gitmezdim artik... Allah islah etsin beni ne deyim.............................

yakamozlu_gece

gerçekten zor yaa Allah sabır versin kardeşim idare et ne yapacan yaw....

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Eylül 02, 2008, 01:33:02 ÖÖ
--> Sag ol Sevgi üc kurusluk bir insan yerine koydun ya beni, ölsem de gözüm acik gitmezdim artik... Allah islah etsin beni ne deyim.............................

oda şaka yapıyodu onur yaa kırılma kimseye önemli olan burda birbirimize şaka yaparak günün stresini atmak işte....

yakamozlu_gece

esma hanımımı görüyorum form da yaw..... esma hoşgeldin naber nasılsın....