Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeli

Merhaba arkadaşlar bende aile birleşimiyle almanya vizesi için izmir alman konsolosluguna başvuru yaptım vizem çıktı başvuru sırasında istenilen evraklar belli onları götürüp vize başvurusunda bulunuyorsunuz ve size bir barkod numarası veriyorlar o numarayla vizenizin çıkıp çıkmadıgını takip ediyorsunuz vizeyi takip ettiginiz sayfada
  Seyahat Sağlık Sigortası = Krankenversicherung = KV
· Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği = Personenstandsregister = PR
· Adli Sicil Kaydı çevirisi ile birlikte = Führungszeugnis mit Übersetzung = FZ
· Sağlık Raporu = Gesundheitszeugnis = GZ
bu evraklardan bahsediliyor ve beraberinizde getirin deniliyor SAKIN SAKIN eger barkod numaranızın karsısında bir şey yazmıyorsa yani bu evrakların kısaltılmış şekilde hali FZ,KV gibi eger bu şekilde bir şey yazmıyorsa sakın bu evrakları hazırlayıp boşuna para vermeyin ben götürdüm kim istedi bunları senden dediler bana hele doktorlar defalarca sordum aile birleşimiyle vize başvurusunda bulunanlar saglık raporu alması gerekiyormu diye hep evet dediler bana doktordan hepsi para peşinde sakın bu tuzaklara düşmeyin!

choxx

Alıntı yapılan: arzu_kılıc - Ağustos 19, 2008, 12:55:19 ÖS
Anladım HAYIRlısı olsun ....bende gitcem 1 ay içinde uçök biletleri el yakıo 850 milyon ::(

arkadasim condor air e bak netten.cok uygun o.ben 260 tl ye geldim.

yakamozlu_gece

850 mi yok be kardeşim 2 hafta sonrasına al sende 250 ytl ye falan fiyatlar ama hemen bir kaç güne alıyosan doğrudur pahalı olur o zaman...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: choxx - Ağustos 28, 2008, 07:23:22 ÖS
arkadasim condor air e bak netten.cok uygun o.ben 260 tl ye geldim.
iyiymis valla ya...
peki guvenilir mi? yani e maglum ALLAH MUHAFAZAAA  ;D
DEVAMLI ONUNLA MI GIDIP GELIYORSUN  hiihi:)

fmk

condor tanidik bir sirket bildigim kadar

choxx

iyi bir sirket condor.bir de pegasusa bakin.147 euro idi bilet orada.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: choxx - Eylül 01, 2008, 06:57:34 ÖS
[/quotetesekurler choxx
Alıntı yapılan: choxx - Eylül 01, 2008, 06:57:34 ÖS
tesekkurler choxx

Burhan_66_tr

bilet konusu bir aile birlesimi tecrübesimi_????

yakamozlu_gece

birleşmenin en byük yolu bu işte nasıl gelecekde birleşecek başka aile yaa araba yaaa uçak ;D

Burhan_66_tr

daha önemli konular olduguna inanıyorum.
ucak biletleri adı altında bi baslık acabilirsin
vizeyi alan o zaman direk oraya ugrar birsürü paylasım yapar demi
saygılarımla

yakamozlu_gece

bak kardeşim her sohbet arasına belki bazı değişik sohbetler girebilir bunu saygı ile karşılan gerekir o sohbet konuya geri dönecekdir sen izlemey devam et...

ebrulovescenk

esim alman vatandasi ve ayrica akrabam 17/08/2007 de evlendik turkiyede..sanirim o zaman bu dil bilme zorunlulugu kanunu onaylanmamisdi daha sonra esim kanadaya okumak icin gitti ve bir yil orada kaldi bende turkiyede tabiki yani bir yildir ayri kaldik bu sure zarfinda hic vize basvurusunda bulunmadim esim simdi almanya ya dondu ve aile birlesimi vizesi almak istiyorum 1-kanun cikmadan once nikahlandik acaba bu kanundan muafmiyiz?
2-esimin akrabam olmasi sorun cikarir mi?
tescrubesi olan arkadaslarimizdan insAllah cevap gelirse cok mutlu olurum...simdiden tesekkurler/ ???

yakamozlu_gece

kardeşim yanlış hatırlamıyosam tam evlendiğiniz gün kanun hayata geçmişti ;D .....
kardeşim akraba olmanız aile birşleşimi vizenizi etkilemez...
kanundan önce nikah yapmanız bir önem gerekdirmiyo bu sertifikayı almanız gerekiyo....

erhabn

valla ben sana söyle söyliyim ebrulovescenk,,ben sendende eski tarihli bi evlilik yaptım ve geçtiğimiz 31 temmuzda basvuru yaptım ,,sizinki eski tarihli size dil zorunlulugu yok diye bişi söylemediler hatta ilk olarak sertifikamı istediler!! yani sendende istemeleri olası bişi.

Burhan_66_tr

evlendigin tarih degil basvuru yaptıgın tarih önemli.
bir an önce sertifikanı almaya bak sen (a1)

ilhann27

Muharrem selam kardes bi tek sizi online olarak gördüm..belki sizin tecrübeniz vardir.Ben 04.06.2008 tarihinde bas buru yaptim aile birlesimi icin...evraklarim almanya yabanci polisene ulasmis ama benim sansizligim benim evraklara bakan bayan izine ayrilmis izinden geldikden sonrada 2,5 hafta rapor almis. simdi bana istanbuldaki konsoloslukdan kagit geldi 24.09.2008 tarihinde bize gelin diye. konunun icerigi söylemediler...telefon actim bilgi veremeyiz dediler..sence bunlar ne yapmaya calisiyor bana bi akil fikir verirmisin..Simdiden cok tesekkür ederim..

ilhann27

yakamoz sizinde bilginize duyrulur ve diger arkadaslarin..  :))