Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

iyim gece abla sen nasilsin

yakamozlu_gece

gece sütlaç ı yapdım teşekkrünüde ilettim tekrar teşekkrüler ediyorum eline sağlık sen yapmış gibi oldu başka ne marifetler var sende yaw söyle  cofe:) cofe:) bu arada gece annem seni görmesin yoksa saçını başını yolacak  funny:) funny:) nerden çıktı bu tabaklarımı hep yaktın dedi  yaril:) yaril:) ama seni ele vermedim söylemedim seni  ya:) ya:) sen devam et tariflerine....  ;) ;)

gece

Amaninnnn valla nebileyim isiyadayanikli kaseye koyarsiniz die düsünmüstüm ya  :P ::)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 02, 2008, 11:46:54 ÖS
çıktı çıktı bekleyin geliyom yakın zamanda 20 gün içerisinde ordayım ne varsa bakalım orda geliyoz ;D
valla nevarsa bakalim burda bilmiormmmm :) bi sen gelmedin  sende gel  ;D

yakamozlu_gece

kırşehir naber nasılsın hoşgeldinnnn.

talay68

ramazan almancax üyelerine yaramadı heralde kimseler yok mu ne clap:)

talay68

yakamozlu_gece

walla banada öyle geliyo sanırım iftardan sonra herkeze bir ağırlık çöküyo herkez uyuya kalıyo... ;D

talay68

bence yaprak dökümünü izliyorlardı   ya:)

yakamozlu_gece

hmmm olabilir senden naber talay nasılsın enişte nasıl...çalışıyomu..

talay68

bende de iyilik valla allha şükür evet eşim çalışıyor eee sen nasılsın yakomozlu_gece

yakamozlu_gece

bendende iyidir Allaha şükürler olsun talay bavulumu topluyom mağlum yakında uçuyoz eşimizin yanına... ;) enişte ne iş yapıyo talay...

talay68

aaa gerçekten mi  sende buralarda oluyon yani iyi valla senin adına gerçekten sevindim eşinin yanına gitmen daha bi güzel tabi ki  alkis:)  alkis:)  dance:)

yakamozlu_gece

teşekkürler saol....kardeşim....sizi yalnız bırakırmıyım bende oralardayım tabi ;D

talay68

almanya mı avusturya mı

yakamozlu_gece

almanya ama merak etme sizin oralarada uğrarım gelip geçerken... cofe:) cofe:) cofe:)

talay68

ya:)  ya:) uğra valla buralara da