Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

yakamoz gardasimmm :) senin isin gucun yokmu her actigimda burdasin  ;D yenge hanim kizmasin sonraa  funny:)
bakiyorum bu sefer birinciligi kimseye kaptirmayacaksin  tickoff:)

...mystery...

okuyorum lise1 e geçtim yani çok küçüğüm sizlere göre bugün sitede bi yerde gördüm forumun en küçük üyesi benim diye bi konuşma geçmiş 20 temmuzda.artık benim galiba alkis:)

yakamozlu_gece

çok küçüksün sen nasıl girdin buraya  ;D ;D

...mystery...

neden giremezmiyim?? utanan:) küçükler zaten uçar kaçar her yere bi yerden girer bende öyle girmişimdir belki  yuppi:)

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 04, 2008, 12:23:19 ÖÖ
bak buna sevindim inşAllah inşAllah hemen çıkar vize niz Allah bir an önce kavuşsurur sizi enişteye ne diyeyim Allah gönlünüzce versin....madem yeğenim ellerimden öpüyo bende onu gözlerinden öpüyorum..... :)

Allah razı olsun abi Allah tüm ayrı kalanları kavuştursun amin :angel:

yakamozlu_gece

hmm  ;) ;)   ....      mystery

amin amin fevziş gönünü rahat tut yakında orda olursun sende.....  ;)

...mystery...

ben çıkıyorum herkese iyi geceler byby:)

fevziş

bende kaçtım herkese iyi geceler hayırlı sahurlar arkadaşlar byby:)

yakamozlu_gece

jentzsch

kirsehir7

yaw yakomozlu-gece 24 saat cikmiyorsun bakyiorumda.bu gidisle 1.olacaksin. funny:)  her actigimda burdasin.almanyaya gidince unutma ama  tickoff:)

kirsehir7

slm jentz yaw hayirdir önceden cok ugrardin siteye bakiyoruz seni ortalikta göremiyoruz.

yakamozlu_gece

almanyaya gidince unutabilirim diye iz kalsın aman beni unutmayın olurmu :( zaten seni tanıdığım günden bu yana sen benim bu form da hep olmamı istemişsin gibisin :'( :'( istersen sen gelince ben çıkayım yaw ??? ???

kirsehir7

olurmu yaa sende taktin haa.beni istemiyon,bizi begenmiyon diye.abicigim olurmu yaa valla sen gelmezsen foruma cok üzülürüm.  :'( aslinda seni görünce seviniyorum da cünkü oh bee hic yoktan artik birisi terk etmiyor da yalniz kalmiyoruz diye.gitmeni istemiyim ben senin ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Eylül 04, 2008, 12:56:49 ÖÖ
slm jentz yaw hayirdir önceden cok ugrardin siteye bakiyoruz seni ortalikta göremiyoruz.
Biraz fazla calisiyorum bu aralar yorgun geliyorum nete pek girmiyorum. 3 hafta falan Türkiye'deydim. Dügün mügün giremedim.Bu arada esimin vizesi de cikti.Hayirli ugurlu olsun..  yuppi:) halayy:)  ;D

yakamozlu_gece

çok teşekkürler kardeşim Allah razı olsun internetin olduğu her yerde ben burdayım....naber nasılsın.... :)

kirsehir7

aa gözün aydin.cok sevindim alkis:) clap:) yuppi:) halayy:) halayy:)

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)