Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevziş

evet hemde çok özledi son 2 aydır sürekli telefonda gel bizide götür sen beni burda bıraktın ben sana küsüyorum artık gek seni çok özledim aklına gelmeyen birsürü şey söylüyo bi gideydik hayırlısıyla offoff:)

talay68

hayırlısı olsun arkadaşım inşAllah kızın babasına sende eşine kavuşursun üzülmeyin  ya:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:08:28 ÖS
evet bende bağırırdım ama kızım bağırınca kötü oluyorum baba artık in uçaktan diyo bugünde o yuzden uçak göstermemeye çelışıyorum ??? :(
ayy kiyamam ben kurban olurummm... canim benim yaaaa simdi ona ne desen bos valla :embarassed:
yuregine babasinin hasreti dustuyse nasil anlatabilirsin ki  ???
kialmiski biz bu yasta babamiza hasret kalip sinemize cekiyoruzz  :'(

...mystery...

herkese selam sanada canım arkadaşım biricik dilaram ;D

dielosch

kızım sen ne arada girdin de bu kadar mesaj yazdın hayret yani bide ben sölemiştim bu siteyi sana tabi ben sadece ders çalıştım bu siteden birazcık :D buralara girmek aklıma bile gelmedi :D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 05, 2008, 11:21:59 ÖS
herkese selam sanada canım arkadaşım biricik dilaram ;D
hani bana hani banaaa  :P  ;D tickoff:)

fevziş

inşAllah arkadaşım rabbim ayrı kalan herkesi kavuştursun :angel:

talay68

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 05, 2008, 11:21:45 ÖS
ayy kiyamam ben kurban olurummm... canim benim yaaaa simdi ona ne desen bos valla :embarassed:
yuregine babasinin hasreti dustuyse nasil anlatabilirsin ki  ???
kialmiski biz bu yasta babamiza hasret kalip sinemize cekiyoruzz  :'(
evet valla bize bu yaşta zor gelirken anne baba hasreti ona çok görmemek lazım

talay68

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 05, 2008, 11:24:21 ÖS
inşAllah arkadaşım rabbim ayrı kalan herkesi kavuştursun :angel:
aminnn...

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 05, 2008, 11:23:39 ÖS
hani bana hani banaaa  :P  ;D tickoff:)
ama herkese selam dedim yaa  :'(

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:23:24 ÖS
kızım sen ne arada girdin de bu kadar mesaj yazdın hayret yani bide ben sölemiştim bu siteyi sana tabi ben sadece ders çalıştım bu siteden birazcık :D buralara girmek aklıma bile gelmedi :D

valla ben hem dersimi çalıştım hemde buralara girdim ama çok eğlenceli hep böyle olur bide hikaye vardır bunun üstüne ama ben sana sonra anlatırım burda çok uzun olur.. ;D  bide ben 140 mesaj yapmak için neler çektim bugün sen biliyomusun?? angry:)

...mystery...

tabineyin üstüne hikaye vardır onu atlamışım..sen önermiştin yaa onun için yazdım ;D

duygu_0354_duygu

aminnnnnn.......
ALLAH  gurbette kalanlara ve anne babalarina sabir kalblerine ferahlik genislik versin...
ben hep ALLAHIMA  böyle dua ediyorum  :'(

dielosch

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 05, 2008, 11:24:44 ÖS
evet valla bize bu yaşta zor gelirken anne baba hasreti ona çok görmemek lazım

çok garip belki ama ben özlemicem diyince özlemiyorum yada şöyle diyim özlemiyorum yani öyle hissediyorum özlediğimi ancak onları görünce anlıyorum ben zaten bebkliğimden beri çoğu kez ailemden ayrıydım galiba buna alıştım artık çokda zor gelmiyor ...

fevziş

sağol duygucuğum aslında burda dertleri paylaşınca azalıyo bana öyle geliyo hepinize teşekkür ederim kızım için söylediğin söz beni çok duygulandırd :'(ı oda senin ellerinden öpsün

talay68

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:27:27 ÖS
çok garip belki ama ben özlemicem diyince özlemiyorum yada şöyle diyim özlemiyorum yani öyle hissediyorum özlediğimi ancak onları görünce anlıyorum ben zaten bebkliğimden beri çoğu kez ailemden ayrıydım galiba buna alıştım artık çokda zor gelmiyor ...
ben yapamıyorum işte bunu çok zor oluyor

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 05, 2008, 11:27:27 ÖS
aynen bende ne kadar çok ortak yönümüz var dimi dilara??? zevklerimiz pek aynı olmasada her konuda.. ;D

dielosch

aferin sana tabi ben çalışırken orda sabah akşam sen boştaydın yada beni beklemedeydin evet bi zamanlar bende senin gibiydim o zmanda bi site bulmuştum sen bilirsin şimdi kapandı dedin ya benim musallat olduuğum yer oraya da senin sayende bulaşmıştım :D